Sayfa 330/981 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye suriye savaşı eso ile sürdürüyor....arkalarında Türk subayları ve mit var.....kime suriye pkk sına.....
    evet ama bu koşullu, ÖSÖ Suriye muhalefeti olarak geçiyor,...uzun zamandır bu işi takip ederim, aşağıda Ürdün sınırında da bir ÖSÖ vardı bir zamanlar, ÖSÖ Esadı kaad da bulsa yırtar,...son olarak Türkiye denetiminde olan yerlerde bir kaç densiz Esad la görüşmeler gündeme getirlidiğinde Türk bayrağını yakmaya kalkmış tı, yani CIA tarafından kolayca provake edilmişlerdi,...bir de bunlar maaşlı kişiler, Türkiye Esad öncesi bunları nasıl edecek yapacak Suriyeye entegre etmeli,...karıncanın ince beli olanlardan biri bu,...

böyle bir sorun olmasa zaten görüşmelerde yol alınır veya en azından dünyaya bir görüntü geçilirdi,...ÖSÖ sıkıntılı yani çok güvenme,..

bir diğeri ise İDLİP kırsalında olan başı bozuklar, onlarda Esadı hiç sevmezler,....
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

listede epey kırmızı var ama dolar bazlı kaç kat gitmiş bim işc bile doğru dürüst satılmamış.

bence haber akışına ve görüntüye ters bir şeyler olma ihtimali daha yüksek. hisse vadelilerde uzlaşmalar yapılsın bakalım.

sonra niyetleri belli olur.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    AKBNK-GARANTİYE,minnettarız...10 kaplan gibiler.

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    listede epey kırmızı var ama dolar bazlı kaç kat gitmiş bim işc bile doğru dürüst satılmamış.

bence haber akışına ve görüntüye ters bir şeyler olma ihtimali daha yüksek. hisse vadelilerde uzlaşmalar yapılsın bakalım.

sonra niyetleri belli olur.
    sabah dedim, FOMC öncesi aşağının yukarı tepme ihtimali çok yüksek, porblem nereden tepecek bunu bulmaktan geçiyor, esas piyasa FOMC sonrası niyet belli eder bence, benim tahminim bu short hareket FOMC sonrasına 11494.xx destek yapar,...ve oradan aldığı destekle 9 hafta boğa böğürür,....bu şekillenme içinde max 2 hafta var diyorum,

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    evet ama bu koşullu, ÖSÖ Suriye muhalefeti olarak geçiyor,...uzun zamandır bu işi takip ederim, aşağıda Ürdün sınırında da bir ÖSÖ vardı bir zamanlar, ÖSÖ Esadı kaad da bulsa yırtar,...son olarak Türkiye denetiminde olan yerlerde bir kaç densiz Esad la görüşmeler gündeme getirlidiğinde Türk bayrağını yakmaya kalkmış tı, yani CIA tarafından kolayca provake edilmişlerdi,...bir de bunlar maaşlı kişiler, Türkiye Esad öncesi bunları nasıl edecek yapacak Suriyeye entegre etmeli,...karıncanın ince beli olanlardan biri bu,...

böyle bir sorun olmasa zaten görüşmelerde yol alınır veya en azından dünyaya bir görüntü geçilirdi,...ÖSÖ sıkıntılı yani çok güvenme,..

bir diğeri ise İDLİP kırsalında olan başı bozuklar, onlarda Esadı hiç sevmezler,....
    esad ile birleşip kim var kim yok temizlesek nasıl olur?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. aşağıda iki değerim var günlükten,

11661.xx alt/üst
    11494.xx alt üst,...

boğa için verbileceğim başka değer yok, 11494.xx ne zamandır yazıyorum son kale,

geçen hafta eski ve yani aynın eski boğaya rucu ettiğin söylemiş idim,..

bu ayılar ve boğalar aynı kişilerse sorun yok kamyonu devirmezler ve 11494.xx başarılı olur,..???

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    esad ile birleşip kim var kim yok temizlesek nasıl olur?
    seçenek tabi ama,....zayiat çok olur,..

bunun için bölgesel ittifak gerekiyor,...İran, Irak, Rusya, Suriye, Türkiye,

karşında ise bir sürü toplama ve ABD var,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sabah dedim, FOMC öncesi aşağının yukarı tepme ihtimali çok yüksek, porblem nereden tepecek bunu bulmaktan geçiyor, esas piyasa FOMC sonrası niyet belli eder bence, benim tahminim bu short hareket FOMC sonrasına 11494.xx destek yapar,...ve oradan aldığı destekle 9 hafta boğa böğürür,....bu şekillenme içinde max 2 hafta var diyorum,
    piyasayı manipülatif haberlere buladılar ama fiyat düştükçe hacim azalıyor. ilginç. satıcılar pek istekli değil. öyle olsa buldukları her kademeye basar temiz %3-4 yaparlardı.

bunu aşağı fazla marj yok, biraz takılacağız diye yorumluyorum.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 330/981 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •