Sigara içenleri bir tur daha inciteceklermiş.
En az 5 TL diyorlar.
Vay anasını sayın seyirimcilerim 2024 Aralık ayında emekli dilekçesi veren 15.800 gayme maaş alırken, eğer 2025 yılında dilekçe verirse maaşı 11.640 gaymeye düşüyormuş.
Bu ne biçim dümen, düzen, sistem yahu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
En fazla yağlık zeytin üreten ülkeler içindeyiz,ispanyada yok diye 1 sene içinde %200 yaptılar içeride ayıp yahu,bu senede verim iyi,ama düşme yok,geçensene bimde komilli sızma 1 lt 75-80 arasıydı,şimdi 350-400 bunada ayıp,üstelik 69 tl olan bim sızma bile 250,bunlar örnek,şimdi 250-500 gramlıklar çıkartmışlar,onlar bile katlamalı,stokta 10 kilo kadar var karanlık odada,normalde 3-4 sene dayanır,kızartma ve balıkta zeytinyağı tad yapıyor mecbur ayçiçek yağı kullanıyoruz onuda bu sene kuraklık vurdu oda zeytinyağı ile yarışır.
Bir ay oldu hala duzelemedim. Hastaneler de yatacak yer bulsan yoğunluktan bir iki gün boşa geçiyor. Eve hemşire çağırdım kendim serum taktıracağım. Yediğim içtiğim iki gündür çıkıyor.
AKP li Tuğrul Türkeş, MHP yönetimine ateş püskürdü: Gangsterliği size Türkeş mi öğretti ?
Osman Kavala ve Gezi tutuklularını ziyaret edeceğini açıklamasının ardından MHP nin hedefi haline gelen AKP li milletvekili Tuğrul Türkeş, sosyal medya üzerinden tehditler aldığını söyledi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Bu sorunun cevabi bence Evet.
Yer İmleri