borcunuz yoksa , finansallarınız da güçlü ise eğer pazarda bir daralma varsa kendinizi çevirebilmek için gerekirse çok minik karlar ile de iş yapabilirsiniz...bu minik karlar bile sizin işletmenizi çevirmenize yeterli olabilir...ama borçlu iseniz ,banka kredilerine bağımlı iseniz vede bir miktar büyük şirketseniz kendinizi çevirebilmeniz için normal bir kar uygulamanız lazım...minik kar marjları size yetmez...çünkü giderleriniz fazladır...satışlarınız zararlı satışlar ise iflasa doğru hızla gidersiniz....işte berkosanın avantajları budur...hem küçük şirkettir hem de finansalları güçlüdür...bu yüzden de üretim ve pazarlamada esnek bir şirkettir...belki de kimsenin veremeyeceği fiyat teklifleri verebilecektir...küçük siparişler bile onu tatmin edebilecektir...
zaten gelecek ikinci çeyrek bilançoları ile piyasanın durgun olmasına rağmen nasıl da cirolarını artırdığına şahit olabileceğiz..bekleyip görelim..bu güne kadar hep böyle oldu..bundan sonra da böyle olacağına inanıyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri