komplo teorilerine gerek yok.şirket kazanıyor mu kazanıyor rekor bilançoların olduğu zaman fiyata yansımadı .geri alım yaptılar işlemedi.bu işler arz talep meselesi.yarın öbürgün 2 tavan yapsın üşüşürler güzellemeler başlar.aselsanlar sasalar umutulmasın.
şirketin hataları çok ama fiyatın artmaması yok pazarlama gideri fazlaymış yok zart zurtmuş bunlara bağlı falan değil.
zamanında bofa da idi tahta artık onlar da baktılar iş yok arazi oldular.şirket sanki 10 yıl önce 4 dolardı da şimdi şirketi suçlamanın bi alemi yok.şirket 60 cent 1.3 dolar arası gidip geliyordu pandemi sonrası 2 doları geçince yeni bir boyut gelir dedik ama yanıldık tekrar 2 dolar altında takılıyor.
zamanı gelince gider yatırımcı olarak benim gibi memnun değilseniz satar gideceği zaman dönersiniz babanızın şirketi değil duygusal bağ kurmayın 3-5 lot aldınız diye şirketin sahibi olmadınız.
ben yine zar atıp yavaş yavaş maliyetleniyorum baktım gitmiyor 43 stop olurum.baktım yılbaşına kadar %30 vermiyor gene stop olur giderim.
yatırımcının yapacağı budur 500 tane kağıt var bütün parayı şişeye gömüp 1 yıl bekleyip sonra da şişe yönetimine sallamak ne kadar doğru tartişılır.
biz de salladık zamanında ama bir faydasını göremedik.
Yer İmleri