Sayfa 753/882 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üstadım, mevcut konjonktürde sıradan finansal beklentiler yerine şirketler özelindeki majör değişikliklere odaklanmış durumdayım...Bildiğiniz gibi PRKME'de de aynı mantıkla beklemedeyim...FADE gibi ufak çaplı bir KOBİ'nin Walmart gibi bir dünya devi ile network kurmuş olması benim için ilgi çekici bir durum...Şu an az biraz pozisyon aldım ve izlemedeyim...Sonuçta gıda şirketi ve bu yıl coğrafi koşullar bu sektördeki firmalar için gayet uygun seyretmekte...Gerisi nasip.
    Öncelikle, asla ve asla mesajdaki şirketlerin reklamı için yazmadığımı belirtmek istiyorum...Borsadaki temel yatırım stratejim sıradanlık harici gelişmelerdir...Buradaki herkesin bildiği gibi, BRKSN pozisyonumu da sırf Scumtech hikayesi yüzünden açıp kapamıştım...Bu açıdan bakıldığında Sırbistan ile ilgili gelişmelere şirketin vereceği tepkiyi dikkatle izlemek gereklidir...Mesela oradaki şirkette bir sermaye artırımı, ya da ilave bir yatırım kararı felan gibi..YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Sürdürülebilir ve artan ciro büyümesi fiyatlamayı hızlıca yukarı iteceğinden hiç bir şüphem yok..
    2024 ilk çeyreğe göre vergi dairesinde %16-17 büyüme gerçekleştiğini tahmin ediyorum..107>125 gibi..
    İlk çeyrek konsolide ciro 136>165 milyon ikinci çeyrek olmak üzere 300 milyon ilk ay tahminim var..
    2024/12 800 milyon ciro beklentimi koruyorum..
    Fiyatlama gidişatın kötü olduğu izlenimi uyandırsa da veriler tersini söylüyor..

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Öncelikle, asla ve asla mesajdaki şirketlerin reklamı için yazmadığımı belirtmek istiyorum...Borsadaki temel yatırım stratejim sıradanlık harici gelişmelerdir...Buradaki herkesin bildiği gibi, BRKSN pozisyonumu da sırf Scumtech hikayesi yüzünden açıp kapamıştım...Bu açıdan bakıldığında Sırbistan ile ilgili gelişmelere şirketin vereceği tepkiyi dikkatle izlemek gereklidir...Mesela oradaki şirkette bir sermaye artırımı, ya da ilave bir yatırım kararı felan gibi..YTD
    Sırbistan da %100 kapasite artırımı yapıldı eylül ayında..talep artışını öngörüyorlar ki bunu yaptılar..
    Altyapı hazırlandı..
    İ

4. Piyasanın kaçırdığı şu;
    30 milyon dolar pd lik şirkete sanki 80-100 milyon dolardan işlem görüyor izlenimi veriliyor..

Sayfa 753/882 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •