Originally Posted by
Hissedarxd
Şayet doğru ise bu daha kötü...Adamların ellerinde mal yığınla ve bu sığ tahtada kağıdı nereye indirebilecekleri meçhul...Siz satmış olsaydınız belki aşağılardan destek atardınız o da bitti...Bir de bu eski ekip patronla aynı yemek masasını paylaşıyorsa vay haline kağıdın...TR gibi bir ükede bilanço dediğin nedir, 3-5 kalemin yerini değiştirirler bir bakmışsın tekrar alt pazar...Az mı çektim ben bunlardan hem de aylarca...Ve hiç biriniz burada değildi, sayın hayek üstadım bile pes ederek gitmişti...
tradeyi sevmiyorum...ky lar alırken ben satıp ardından da hisse diplerine geldiğinde almak hoşuma gitmiyor...bilmiyorum belki de bu piyasada böyle yapmak gerekiyordu...kendimi bildim bileli böyleyim...bir türlü değişmedim...ama sizin gibi yukarıdan satanlar bu gün çok avantajlıdırlar...ben bu hissede hep al unut tarzında oldum...benim açımdan sıkıntı yoktur ama fiyata odaklanan yatırımcılar için pek de hoş olmadı..ben sabır diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri