Sayfa 757/882 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bir adet dahi brksn satmadım...kazanckapisi da satmamis..fiyat olarak siz haklı çıktınız.
    .ikinci çeyrek bilanço da beklediğimiz gibi gelirse ??temelde de biz haklı cikacagiz..
    Temel olarak haklı çıktığım sürece tutmaya ve toplamaya devam...fiyat şeytandır demiş ustalar...ben şeytana uymayacagim...moralimi de bozmayacağım..
    Şayet doğru ise bu daha kötü...Adamların ellerinde mal yığınla ve bu sığ tahtada kağıdı nereye indirebilecekleri meçhul...Siz satmış olsaydınız belki aşağılardan destek atardınız o da bitti...Bir de bu eski ekip patronla aynı yemek masasını paylaşıyorsa vay haline kağıdın...TR gibi bir ükede bilanço dediğin nedir, 3-5 kalemin yerini değiştirirler bir bakmışsın tekrar alt pazar...Az mı çektim ben bunlardan hem de aylarca...Ve hiç biriniz burada değildi, sayın hayek üstadım bile pes ederek gitmişti...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. kekocum aylardır bilanço diye diye birşey kazanım sağlamadı berkosan birtek sen görüyorsun sanırım bilançoyu

ben sana söyleyeyim bilanço dönemi de volatil olacak buralardan alanlar bilanço gelmesyile yine tepesine vuracaklar ışık ökte övüyordun son videolarını izle mutlaka sadece işine gelen yerleri dinleme bence

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bir adet dahi brksn satmadım...kazanckapisi da satmamis..fiyat olarak siz haklı çıktınız.
    .ikinci çeyrek bilanço da beklediğimiz gibi gelirse ??temelde de biz haklı cikacagiz..
    Temel olarak haklı çıktığım sürece tutmaya ve toplamaya devam...fiyat şeytandır demiş ustalar...ben şeytana uymayacagim...moralimi de bozmayacağım..

3. Yeter artık yeteerrrr. Tamam keko kazanckapisi dolandırıcı okeyim yeter ya birbirinize salladınız. Neyi kime ne ispatlamaya çalışıyorsunuz. Şirket tahtacisi ve patronları karaktersiz işte görüyorsunuz daha bilançoydu gruptu muruptu hikaye anlatmayın susun artık. Adam gibi destek vereceksiniz ekleme yapacaksınız şirketin iyiliğine şeyler yapacaksanız konuşun

Sakin olun.. Gelmekte olanın gelmesi iyi oldu.. Bundan sonrası için herkes daha iyi hesap yapsın.. İnananlar eklesin .. Cacık diyenler satsın gitsin.. Üzmeyin kasmayın o kadar.. Ben şahsen almaya devam edeceğim.. Bu hafta satışlar devam eder.. Önümüzdeki hafta durulur satan satmış olur.. Syglr.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şayet doğru ise bu daha kötü...Adamların ellerinde mal yığınla ve bu sığ tahtada kağıdı nereye indirebilecekleri meçhul...Siz satmış olsaydınız belki aşağılardan destek atardınız o da bitti...Bir de bu eski ekip patronla aynı yemek masasını paylaşıyorsa vay haline kağıdın...TR gibi bir ükede bilanço dediğin nedir, 3-5 kalemin yerini değiştirirler bir bakmışsın tekrar alt pazar...Az mı çektim ben bunlardan hem de aylarca...Ve hiç biriniz burada değildi, sayın hayek üstadım bile pes ederek gitmişti...
    tradeyi sevmiyorum...ky lar alırken ben satıp ardından da hisse diplerine geldiğinde almak hoşuma gitmiyor...bilmiyorum belki de bu piyasada böyle yapmak gerekiyordu...kendimi bildim bileli böyleyim...bir türlü değişmedim...ama sizin gibi yukarıdan satanlar bu gün çok avantajlıdırlar...ben bu hissede hep al unut tarzında oldum...benim açımdan sıkıntı yoktur ama fiyata odaklanan yatırımcılar için pek de hoş olmadı..ben sabır diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kekocum aylardır bilanço diye diye birşey kazanım sağlamadı berkosan birtek sen görüyorsun sanırım bilançoyu

ben sana söyleyeyim bilanço dönemi de volatil olacak buralardan alanlar bilanço gelmesyile yine tepesine vuracaklar ışık ökte övüyordun son videolarını izle mutlaka sadece işine gelen yerleri dinleme bence
    kim ne yapıyorsa yapsın ben satmıyorum...56 dan da satmadım bu gün 30 tl den de satmıyorum...imkan buldukça biriktireceğim...isteyen istediğini yapsın...sıfır maliyetli sermaye ile berkosan ile devam...bu bebeğin bir gün koşmasını umutla bekleyeceğim...

ama sezarın da hakkı sezara...fiyat konusunda sen haklı çıktın...umarım sen de kazanırsın bu hisseden...ALLAH herkesin gönlüne göre versin diyorum...nasibimizde ne varsa onu alacağız...ben beklemeye devam edeceğim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    elinde berkosan yok...sen daha 30 un altını bekle zavallı..sevgi görmemiş çocuk..
    Ajitasyon yapma müritci yobaz seni.

8.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    Ajitasyon yapma müritci yobaz seni.
    kim ajitasyon yapmış...süper zekalı seni...sana tüm sermayemin maliyeti sıfırdır diyorum...yeteri kadar kazanmış bir insan ajitasyon mu yapar ??

Sayfa 757/882 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •