Sayfa 423/998 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Gomleginizi satın borsaya girin tarihi firsatlar

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

"Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık.

Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : İsrail’e karşı açılan soykirim davasına çarşamba günü müdahil olma talebiyle başvuru yapacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

"Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık.

Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok."
    At pazarlığımı yapıyorlar.????
    İleri demokrasi bu demek.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Erdoğan : İsrail’e karşı açılan soykirim davasına çarşamba günü müdahil olma talebiyle başvuru yapacağız
    İnsanları koyun yerine koyuyorlar.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=9j3mF6wfo4I

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Erdoğan: "Haziran itibarıyla enflasyonda başlayan düşüş süreci Temmuz'da biraz daha belirginleşti. Önümüzdeki aylarda bu eğilim hızlanarak devam edecek"

Erdoğan: “SGK'ya olan birikmiş borçlarını dahi ödemeyen, dahası absürt bahanelerle bu borçtan kaçmanın yollarını arayan bir zihniyetten ne memlekete ne de şehirlerimize hiçbir hayır gelmez.”

Erdoğan: "Haziran itibarıyla enflasyonda başlayan düşüş süreci Temmuz'da biraz daha belirginleşti. Önümüzdeki aylarda bu eğilim hızlanarak devam edecek"
    Yalandan kim ölmüş.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=yckLR_Uro6Q

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 423/998 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •