Sayfa 92/657 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 5249 madde; 729 - 736 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bizim medya reyting uğruna üç gündür sabahlara kadar savaş muhabbeti yapıyor, borsa düşmeseydi şaşardım. Sizinle aynı fikirdeyim, koç hisseleri biriktirilir, uzun vadede candır, gerisi teferruat
    sadece savaş muhabbeti değil ki, bir çinli muhabbettidir gidiyor, koç bunun istihbaratını ve tedbirini çok evveli aldı muhtemelen. bu işler böyle yürüyor, işte gel bu gerçeği anlamayana anlat...

neyse biz malı toplamaya devam edelim
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Hanımlar, beyler, baylar bayanlar merdivenden kayanlar, bayan değil kadınlar, lgbtiler, aseksüeller, sapyoseksüeller, fetişistler, bdsmciler, matureler, siyahiler, beyazlar, kızılderililer, çekik gözlüler, tundra iklimini sevenler, obabaşıları çeribaşıları saat 17.05 itibariyle Bizim Menkul'ün otomotiv sektörü raporu tüm ajanslara düştü.

Umarım yumuşak inişle düşmüştür. Tam 31 sahife tekmili birden, yatırım aracı kurumundan ısrarla isteyiniz.

Hesap ekranınızda Froto'ya tıklayıp Haberler sekmesine basınca orada göreceksiniz. İndir tuşuna basınca da otomatik olarak indirecek (donunuzu değil raporu, donları zaten 1 aydır indirdik, bu sıcak havalarda püfür püfür alttan esiyor)

Dikkata değer bi gelişme 2022 de otomobil satışı pazar payı sıfır, zero, 1-1=0 olan Çinli Çeri domates firması pastadan epey pay almış, %10 u geçmiş. Byd ne halt edecek bakalım.

Şükür ki hafif ticaride Fort hâla eski formunu koruyor,

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Hanımlar, beyler, baylar bayanlar merdivenden kayanlar, bayan değil kadınlar, lgbtiler, aseksüeller, sapyoseksüeller, fetişistler, bdsmciler, matureler, siyahiler, beyazlar, kızılderililer, çekik gözlüler, tundra iklimini sevenler, obabaşıları çeribaşıları saat 17.05 itibariyle Bizim Menkul'ün otomotiv sektörü raporu tüm ajanslara düştü.

Umarım yumuşak inişle düşmüştür. Tam 31 sahife tekmili birden, yatırım aracı kurumundan ısrarla isteyiniz.

Hesap ekranınızda Froto'ya tıklayıp Haberler sekmesine basınca orada göreceksiniz. İndir tuşuna basınca da otomatik olarak indirecek (donunuzu değil raporu, donları zaten 1 aydır indirdik, bu sıcak havalarda püfür püfür alttan esiyor)

Dikkata değer bi gelişme 2022 de otomobil satışı pazar payı sıfır, zero, 1-1=0 olan Çinli Çeri domates firması pastadan epey pay almış, %10 u geçmiş. Byd ne halt edecek bakalım.

Şükür ki hafif ticaride Fort hâla eski formunu koruyor,
    Osman onu bunu boşver, sanırım bilanço yarın açıklanıyor. Tüpraş gibi şöyle yakışıklı bir temettü açıklarsa iyiden iyiye neşemiz artar. ne dersin?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Koc ayri bi kategori gercekten.

Kiymetini bilmek lazim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    20 TL bana yeter.

Fazlasini vermesini istemem, kotu zamanlar icin kasada dursun.

Nasilsa o para da bizim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Demiştim düştü bak diyen gerzekler boş bırakmayın daha seri yazın.

7. benim için 30 küsür uygundur. 20 de kötü değil ama koçta para bitmez, paralarımız şirketin değil bizim kasamızda dursun bence.

8.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    benim için 30 küsür uygundur. 20 de kötü değil ama koçta para bitmez, paralarımız şirketin değil bizim kasamızda dursun bence.
    Bana da 42 net yeter.

Sayfa 92/657 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •