Lider Faktoring A.Ş.'nin 30.000.000 TL nominal tutarlı, Nitelikli Yatırımcılara Satış yönetimiyle gerçekleştirilen "TRFLDFK82417" ISIN kodlu bonoların kupon ve itfa ödemeleri tamamlanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321249
Lider Faktoring A.Ş.'nin 30.000.000 TL nominal tutarlı, Nitelikli Yatırımcılara Satış yönetimiyle gerçekleştirilen "TRFLDFK82417" ISIN kodlu bonoların kupon ve itfa ödemeleri tamamlanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321249
Lider Faktoring A.Ş.'nin 20.000.000 TL nominal tutarlı, Nitelikli Yatırımcılara Satış yönetimiyle gerçekleştirilen "TRFLDFK82425" ISIN kodlu bonoların kupon ve ana para ödemsi tamamlanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321248
Sn Tinaz, bunlar kapıyı üstümüze kilitleyip kaçtılar herhalde, ne diyorsunuz bu fiyatlamaya?
08 Agustos gunu 2.ceyrek bilancoyu bekliyoruz.
Pesinden bolunmeyi.
Ben kacmaktan ziyade daha olumlu seyler bekliyorum.
Dun dunya piyasalarindaki calkantiyi avantaja ceviren buyuk oyuncularin oyunlarina bakmamak lazim.
Mal'in toplu oldugunu dusunuyorum, buyukler kucuklerin malini almak icin her turlu firsati kullaniyorlar.
Allah aşkına sizce bilanço iyi gelecek olsa burada bırakırlar mı şu son günlerde dün yüzde kaç düştü bugün hiçbir toparlanma belirtisi bile yok. Tacirler bile satışta. Bugün de yayında kabullendiler yanlış bir tercih olduğuna portföye koymakla. Sessiz dönem diyerek insanlara mükemmele bir bilanço iması vererek yatırımcıya kitleme derdindeler hala. Hisse toplu falan da dedil. Patron 2.7 milyon sattığından beri kağıda zerre sahip çıkmıyor.
Günlük fiyat hareketlerine bakıp değerlendirmiyorum ben ama fiyat veren portföyüne eklemiş olan tacirler dahi artık sahip çıkmıyor. Kasım ayından beri patron satışından sonra hisse ortalıkta al satçı kağıdı olmuş. Bedelsiz durumu da bi ivme katmayacak hisseye. Ve sonrasında da şahsi fikrim bedelli talebi olacak şirket nezdinde. Ve uzun bir süre dikey hareket gozlenmeyecek hissede. Şu an piyasa faiz indirimi fiyatlaniyor. Tahtayi harekete geçirecek bir unsur da olmayacağı yönünde. Ucuzun ucuzu olması bir farkındalık unsuru değil kağıtta. Bunu birçok kağıtta görüyoruz. Ne ucuz hisseler soluksuzca yatay seyrini sürdürüyor ve ky yı perişan ediyor çok uzun süreler
Bunlar dogru.
Ancak biz LIDFA'nin is yontemine para koyduk.
Sermayesini nitelikli yatirimcidan borclaniyor.
Ulkenik kronik problemlerinden etkilenmiyor. Dolarla dovizle enerjiyle isi yok.
Ekonimide isler bozuldugunda maalesef faktoringler iyi para kazaniyor.
14.400 civarinda teminat yatirmis musterisi var. ( bu ULUFA da 8.000 musteri civarinda )
Bilanco'da toplam teminat kalemi 37 Milyar TL.
KOBI sahibi eger teminati varsa, bir arkadasina kefil olup kredi kullandirabiliyor.
Adam aracini tamir ettirecek cikan masraf 40.000 TL, 90 gun cek olur mu ? diyor.
Tamirhane sahibi de cek'i kabul edip, ayni gun parasini bi tamam LIDFA dan aliyor, cek'in vadesini bekleyen LIDFA, riski alan, teminat yatirmis tamirhane sahibi.
Biz bu nedenle LIDFA aldik, Haziran 2014'ten bu yana her sene kazandi.
Oysaki neler neler yasandi bu donemde, ne ekonomik krizi kaldi ne kalkisma ne pandemi.
O nedenle is modeline para koyduk diyoruz.
Yoksa tum ortaklar biliyor, TUPRS'i, EREGL'yi, FROTO'yu.
Yer İmleri