kısaca direnç blögelerine,
hem 5 likte hem saatlikte çok yakınız ancak İran gölgelemesi piyasa üzerinde etkili olmaya devam ediyor ve zorluklara neden oluyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
eğer İran bir şekilde misislleme yapacaksa ve şayet piyasa 12 ağustostan itibaren 9L de yukarı gidecekse,...
ben olsam fırsatlarda pazrtesi açtığım boşluğun üzerine gider olası İran misillemesini diplerde değil daha yukarılarda karşılarım,..
eğer bu olacaksa minörlerdeki direnç seviyelerini keza saatlikte sarı yatayı yukarı geçmeliyiz,...
soru şu buradan long açılırmı? ben kendim açmam(şayet viob yapsaydım, ben hisse takipteyim),..çünkü piyasanın üzerinde ? işareti var, bu durum parayı cesaretsiz yapar,
belki zorluk yeresini kırıp yukarı gidebilirler ama, beklerim daha bilinebilir fırsatları beklerim,...
burada tek bilinemez İranın yapacağı olası misllime ve bunun çapı,...misilemeden çok daha ziyade bunun çapı önemli, İran bu konuda başarısız ve Yolcu uçağı dahi vurmuş bir ülke,...o nedenle kaş yapayım derken göz çıkarabilir,..işte ona neden para cesaretsiz,..ürkek,...
ya ne yaparım,...beklerim amk,....logaritmacılar ne pok yerse yesinler,
Yer İmleri