Sayfa 531/981 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    aminnn.. ama pala uzunda ise yine işlemleri ne eder ne eder yine iptal ettirir. bence
    Yazılanlara şaşırıyorum bazen
    Gerçekten iptal ettiren pala miydi geçen sene işlemleri
    Adamlar kapanan borsayı açtırdı çakmak için herkesi tehtid ettiler işlemler iptal olmasın diye
    Nen palası hep ezbere

2. Acaip elektrik yüklü yüm,bu sene çarpılacszzzzzz, eşşekleri iyi seçin, yaz kış uygulamasını neden kaldıkları nı şimdi daha iyi anlıyorum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

filenin sultanları italya ile eşleşti...

çok heyecanlıyın.

avatarı bile yusuf dikeç yapasım var...

gerçi pek fark yok

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Yazılanlara şaşırıyorum bazen
    Gerçekten iptal ettiren pala miydi geçen sene işlemleri
    Adamlar kapanan borsayı açtırdı çakmak için herkesi tehtid ettiler işlemler iptal olmasın diye
    Nen palası hep ezbere
    neticede oldu dimi, ben doğru yönde idim ama iptal ettiler bir şekilde, spk ya da yazdım neden diye, onlarda felaket oldu dediler, bende 3. gün mü farkına vardınız ilk gün neden kapamadınız dedim, tık yok ..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Amriki piyasaları açılsada biraz ekşin olsa, bu ne bicim gün bea
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    neticede oldu dimi, ben doğru yönde idim ama iptal ettiler bir şekilde, spk ya da yazdım neden diye, onlarda felaket oldu dediler, bende 3. gün mü farkına vardınız ilk gün neden kapamadınız dedim, tık yok ..
    İnsanlar twiterda günlerce gündem yarattı öyle iptal edildi
    Pala mala iptal etmedi pala fln yok zaten burda artık
    İptal edilmesin diyen kurum 3 aydır mal virmanlayip hunharca basan kurum
    Akp li bazı gazeteci bürokratlar üstü kapalı Tayyibe bu hırsızları geri çek Belediyeler gitti çok olumsuz etkiliyor bizi demeye basladi
    Önemli birsey bu
    Pala mala hep ezbere

8. Ivır zıvır kağıtlarda hareketlenmeler var.. baktılar para gelmiyor eski tas eski hamama donecek gibi bizim culsuz kredililer...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 531/981 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •