Sayfa 110/197 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 873 - 880 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

Böyle küçük sermayeli bir şirketi satmayı doğru bulmuyorum. 4 senedir sabrediyorum. Satmamak için kendime bahaneler buluyorum. teknik seviyeleri doğru belirlesemde trade yapamıyorum. oda benim tecrübesizliğim. citi güzel lot toplamış son bir ayda

2. Alnusun mayacinin mali cti de.

3. En son 110lu seviyelerde citi 3,86 Mn du . Satisda oda vardı. Simdi ise ,90 üzeri alnustan çıkanı 70 den üzerine eklesek zaten cikiyor aslında ortaya ama sn.TA'nin bu konuda grafiği daha okunur sade ve detayli .Bunu bizimle paylaşırsa seviniriz .

4. Alnustantan çıkan, citi ,is ,grntide gibi
    Bu konuda sn.TA nin bilgisi yorumu ve grafiği iyi olurdu aslında.

5.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Alnustantan çıkan, citi ,is ,grntide gibi
    Reis cepto cep yapmistir..eminim ama ispatlayamam

Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    En son 110lu seviyelerde citi 3,86 Mn du . Satisda oda vardı. Simdi ise ,90 üzeri alnustan çıkanı 70 den üzerine eklesek zaten cikiyor aslında ortaya ama sn.TA'nin bu konuda grafiği daha okunur sade ve detayli .Bunu bizimle paylaşırsa seviniriz .
     Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Alnustantan çıkan, citi ,is ,grntide gibi
    Talepler havada kalmasın diye sorulara cevap vereyim:

Takas her ne kadar her zaman doğruyu göstermese de, biraz detaya girmeye başlayınca daha net bilgileri görebiliyoruz...

Yine de tahtacı isterse ustalığına bağlı olarak tüm işlemlerini perdeleyebilir...

Şu anda çok derine inmeden sadece görünene bakacak olursak, Brüt Takas sonrasındaki tepeden başlaya düşüşte baş rolde olan oyuncuları aşağıda tablodan görebiliyoruz...

-412bin lotla neredeyse tek satıcı ANC gibi görünüyor...

Alıcılar ise; IYM ve GRM ilk sıradalar...

CIY ise neredeyse değişim göstermemiş durumda...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Görüldüğü gibi ANC 'den çıkan mallar CIY 'e gitmemiş, tam tersi büyük bir miktarı, tahtada önemli etkileri olan 2 kuruma gitmişler... IYM ve GRM...

Diğerleri ise benim açımdan önem arzeden 2 kuruma gitmiler: TEB ve HSY. Bence en önemlisi de HSY gibi görünüyor. Buraya malların gelişi/gidişi biraz karışık olmuş durumda...!!! HSY 'nin almış olduğu 66bin lot mal takasına girmemiş durumda...!!!

CIY 'e sadece MLB hisse virmanlamıyor, aynı zamanda FNY 'de bu kuruma mal alıp satıyor...!!!

Bu da tek başına CIY 'in takası ve AKD 'si...

Görüldüğü üzere Takas ve AKD uyumsuz çalışmış. Yani sadece MBL alışları değil, aynı zamanda FNY alışları da olmuş. O nedenle Takas ve AKD uyumsuzluğu oluşmuş durumda...!!!

Ben CIY 'e çok önem atfetmiyorum. CIY burada paravan kurum konumunda...!!! Belki FNY alışları gerçek yabancı olabilir am MBL kesinlikle yönlendirmeli ve manuel işlemler ile karışık sularda geziniyor. CIY 'a bakarsanız bir sonuca varamaz, hatalı çıkarımlar yaparsınız...!!!

Sayfa 110/197 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •