Sayfa 763/882 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. valla piyasanın gerçek analistlerini dinleyince yatırımcı yönünü buluyor

gelelim berkosan tekniğine ; önce sarı yatay direnci kırması lazım sonra beyaz düşen trendi kırması lazım hacim gelmesi lazım ekstra

2. Hareketleri hiç ama hiç ümit vermiyor. Hiçte sağlıklı değil. Ben kötü bilanço bekliyorum. Başka bir açıklaması olamaz.

3. Takibimdeki bir kaç kağıtta son durum böyle...Hepsi ciddi destek seviyelerini kırmış durumda, sadece BRKSN'a özel bir durum yok yani...Dikkatli olmakta fayda var...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Garanti tahtada görünmeye başladı..bofa da 2 gündür satıyor..
    Garanti biraz daha devam ederse bofa algoritması ala döner ve tahta rahatlar..peşine piyasa da gelir..

5. Diyelim ki bu tahtadan çıktın x ay önce..eminim ki çıkanlar başka yerde takılmıştır..
    Borsacı isen nakitte kalman çok zor..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Garanti tahtada görünmeye başladı..bofa da 2 gündür satıyor..
    Garanti biraz daha devam ederse bofa algoritması ala döner ve tahta rahatlar..peşine piyasa da gelir..
    BOFA sadece robot işlemler yapmaz...Geçen gün takasları atmıştım, malı CİTİ'ye gönderdiler baskı kurmak için...

7. borsacı faize gitmez nakitini de doğru sektörlerde değerlendirir gyo-cimento dedik analizcileri dinleyin dedik berkosanda haber basmayla olmuyor dedik

garanti de görünse tahta da iş de görünse teknik düzelmeden olmaz piyasa arkasından gelmez ... teknik bakın öğğrenin

benim gözümde de bir dip onayı için onay aldı düşüş için sarı çizgi üstüne atamadığı her gün negatiffff

8. Normal şartlarda bankalarda pozisyon alan yerlilerin kârlarını realize edip rasyoları güçlü şirketlere yönelmesi beklenir...Ancak sanırım "global oyuncular" FED'i faiz indirmeye zorlamak için piyasalara 1 tur daha binecekler gibime geliyor...Onlar da bunu bekliyor...YTD

Sayfa 763/882 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •