Sayfa 121/385 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 961 - 968 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. Buralardan toplamaya başladım.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın ancak bu kağıdın önümüzdeki süreçte Uşak gibi, hatta Yataş gibi olabileceğini; en az bire iki, bire üç verebileceğini düşünüyorum. TEB notu yazılan ilk kısa not idi ve çarpanların yorumlanması haricinde değerleme içermiyor. Diğer aracı kurumların da kısa sürede ilgisini çekeceğini umuyorum.

Şirket, yapacağı bir satınalma ile yazılım gibi yüksek marjlı işlere girdiği zaman, ve fiziki güvenlik personeli istihdamından bu gibi işlere kaydıkça, savunma sanayiine dahi girebilen faaliyet kollarına hitap eden duruma gelecek. Bu senaryoda çok farklı ihalelerden bahsediyor olacağız.

Trade etmek için inanilmaz stresli bir kağıt, sert hareketler yapıyor, ama orta-uzun vade için güzel.

2.  Alıntı Originally Posted by knopfler Yazıyı Oku
    Buralardan toplamaya başladım.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın ancak bu kağıdın önümüzdeki süreçte Uşak gibi, hatta Yataş gibi olabileceğini; en az bire iki, bire üç verebileceğini düşünüyorum. TEB notu yazılan ilk kısa not idi ve çarpanların yorumlanması haricinde değerleme içermiyor. Diğer aracı kurumların da kısa sürede ilgisini çekeceğini umuyorum.

Şirket, yapacağı bir satınalma ile yazılım gibi yüksek marjlı işlere girdiği zaman, ve fiziki güvenlik personeli istihdamından bu gibi işlere kaydıkça, savunma sanayiine dahi girebilen faaliyet kollarına hitap eden duruma gelecek. Bu senaryoda çok farklı ihalelerden bahsediyor olacağız.

Trade etmek için inanilmaz stresli bir kağıt, sert hareketler yapıyor, ama orta-uzun vade için güzel.
    Dediğiniz gibi çıkış için haber oluşturmaya başladılar. Evlere elektronik güvenlik satma konusu bu hareketin başlangıç noktası olacak. Şu an hissenin fiyatı tam 1 ABD doları. Anlayan arkadaşlardan dolar bazlı uzun vade grafiğini yüklemesini rica ediyorum. Malum global düşününce TL fiyatlamanın bir anlamı olmuyor. Mesela USD olarak zirvesi neydi bu kağıdın? Benim için kriter bu. İyi kağıtlarda 10 kata kadar yükselişler olmuştur borsada ( ağızımdan bal damlıyor).

3. USD bazlı hisse dün 1 USD kapatmış, tarihi zirve 4,75'i 2013'te görmüş.

akguv_usd.JPG

4.  Alıntı Originally Posted by knopfler Yazıyı Oku
    USD bazlı hisse dün 1 USD kapatmış, tarihi zirve 4,75'i 2013'te görmüş.

akguv_usd.JPG

O zaman patron da sıkılmıştır. Yoruma gerek yok !!!

5. Yarın durum ne olur sizce

6. Hissé ye gel gel diyorlar.ytd

7. Gel gel'lik bir durum pek yok, takasin buyuk cogunlugu zaten bence patronda (Ata Yatirim). O da paylari kaydettirmis ama oyle duruyor. Adamakilli yukseltmeden buralardan satmasi akil kari degil. Citi mal aldi 400,000 lot kadar, yabanci almis olabilir, biyikli da olabilir tabii bilemeyiz. Bizim Menkul bir suredir saglam saticiydi, onlarin da takastaki pozisyonu azaldi. Bence tamamen temel sebeplerden oturu (sirketteki stratejik degisim) onu acik, ama guven kazanmasi lazim, su an cok sert hareketler yapiyor ve gunlukculeri cezbediyor. Bu baglamda yarin ne yapacagini bilemeyiz ama 6 ay sonra ornegin, cok daha yukarilarda olacagina inaniyorum.

8. Bu hissede bu kadar ihale kazanmasiyla tavan yapması gerek.fakat hisseyé yaptırılmiyor tavan.neden acaba.ytd

Sayfa 121/385 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •