Arama sonucu : 4940 madde; 1 - 8 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir zamanların efsanesi Keçi nikli arkadaş kutsal kaseyi bulup kayboldu Gün için robot ile işlemlerde başarılı olan var mı ? Hisse tarafı

Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    .. Gün için robot ile işlemlerde başarılı olan var mı ? Hisse tarafı
    Merhaba.
    Henüz gerçek işlem yapan robotum yok.
    Sanal robot çalıştırıyorum.
    Geçen hafta başında 250 hisseyi her birine 2 bin TL başlangıç sermayesi atayıp takibe başlayan,
    hafta boyu sürekli 160 - 200 adet aralığında hissede pozisyonda kalarak
    5,5 milyon TL civarı işlem hacmi ile 13,5 bin TL maksimum zarar değerine inip
    haftayı ~9 bin TL zararla kapatan,
    bugün de ~1,5 milyon TL işlem hacmiyle ~5 bin TL geri alan bir performans oldu.
    Sanalda hisse sürüsü gütmeye çalışıyor robot..

Ağır Abi Sistemcilere soru:
    iDeal kullanıcı sistem penceresinden Lib sınıfı içinde bulunan public bir metotu çağırırken dynamic parametre olarak tanımlı Sistem değişkenini Lib sınıfına aktarabiliyorum. Sıkıntı yok.
    Lib sınıfına ait constructor metoduna Sistem değişkenini parametre olarak ya da başka bir yöntemle atamanın bir yolu var mı?
    iDeal ilk çalıştığında ya da Lib.cs dosyası compile edildiğinde Sistem değişkeni içeri düşsün kendiliğinden?
    Son düzenleme : INVENTOR; 20-08-2024 saat: 00:57.

3.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Bir zamanların efsanesi Keçi nikli arkadaş kutsal kaseyi bulup kayboldu Gün için robot ile işlemlerde başarılı olan var mı ? Hisse tarafı
    aa efsane değilim hiç olmadım, acemiydim. kaseler mutfakta dizili. devlet başkanlığı teklif edildi, bende yazılımı ve borsayı bıraktım, olay budur.
    Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •