Originally Posted by çıtak kızımda çok severdi... travzona her gidişimizde yerdi ama porsiyonu o söylerdi, ben kenardan tırtıklardım Senin kızın mı var? Yaa keşke en bastan söyleseydin.. Şimdi bir başka görüyorum seni Çocukları çok severim.. Çıtak bey babaymış.. Gözlerim doldu yeminle..
Originally Posted by çıtak hele bunlara bak zabaan 5 inde dikilmişler ayağa yatın uyuyun... psikopatmısınız lem Dokunmayın çalışıyorum
Thyao ve Garan bildiğiniz gibi Hepinize sevgiler ve iyi aksamlar
Originally Posted by Dore Senin kızın mı var? Yaa keşke en bastan söyleseydin.. Şimdi bir başka görüyorum seni Çocukları çok severim.. Çıtak bey babaymış.. Gözlerim doldu yeminle.. ya nolacaadı ? boş gezenin boş kalfasımı sandın bizi önceden nasıl görüyordun ? anladıııım... ''kim aldı la bu manyaaa foruma '' deyordun
Originally Posted by çıtak önceden nasıl görüyordun ? Biraz hercai geliyordun bana
Originally Posted by çıtak anladıııım... ''kim aldı la bu manyaaa foruma '' deyordun Çok güldüm
Originally Posted by Dore Çok güldüm sen gülesin diye yazıyoruz burada... sevindim senin adına
Originally Posted by çıtak sen gülesin diye yazıyoruz burada... sevindim senin adına Sağol varol
Forum Rules
Yer İmleri