Sayfa 485/998 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    benim anlamadigim halka acik sirketlerin bilancolarini inceleyen auditing sirketleri yokmu? Audit bu dalavereleri cikarmak icin var bence sorumluluk birazda auditing sirketlerinde.
    Bunun bu ülkede anlaşılmayacak bir yönü yok geçen Prof. Soner Gökten miydi , ALB nin gündoğdu gıdanın halka açılımıyla ilgili danışmanlığının skandal ifadeler içerdiğini gösterdi..

Ben şahsen yıllar önce bir katıldığım genel kurulda bağımsız denetim şirketinin nasıl bir fonksiyonu olduğunu müşahade etmiştim. ABD de bile oldu, uzun zaman oldu ama ENRON u bilmen lazım ABD de. Burada katmerli si var .....

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Karadeniz de bir kere yuzdum Riva Nehrinin denize dokuldugu yerde 40 sene onceydi tertemizken o zaman bile korkutmustu

Manyak bir akinti vardi denizde hic hosuma gitmemisti patlama meselesini anlamadim acarmisiniz?
    Çocukluğu Ereğli'de geçmiş biri olarak Karadeniz çok çok tehlikelidir.hele çay ırmak deniz bahlantisi olan yerlerde çok boğulan olur.dere denize kum taşır.sigl8k bir alan oluşur.sonra aniden derinleşir ve sonra tekrar siglik....insanı yanıltır bu durum...rip akıntısı olur.baxen dalgalı günlerde ayağınızın altındaki kum çekilir....hafta sonu ordaudim.su aniden soğumuş insanlar göbeğine kadar anca giriyordu.sexon kısa....

3. siyasal islamcılar tetikçilerine iş alanı açmak için imamhatiplileri ve mollaları uyduruk üniversitelere ve devlet üniverrsitelerine yüksek maaşlarla rektör dekan yaptılar bunlara büyük ünvanlar verildi bunlarda aynı bizim paramızla beslenen diyanetin mollaları gibi kem küm ediyorlar bunlar bilimden bilgiden korktukları için soru soran akıllı insanlardan nefret ediyorlar Türk siyasi tarihine bakın siyasal islamcı partiler arap sempatizanı partiler Türklerin milli kimliğini yok edip arap ümmeti yapmak için Türkiyeyi imamhatip okullarına boğdular Göktürklerlerden hiç kimse hop ne oluyor bizimde dinimiz var arapların dinini çocuklarımıza dayatmayın bizim dinimizde var bizim dinimizide çocuklarımız öğrenecek demediler gerçek tarihlerini ve dinlerini öğrenmediler tarihlerinin üstü örtüldü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    siyasal islamcılar tetikçilerine iş alanı açmak için imamhatiplileri ve mollaları uyduruk üniversitelere ve devlet üniverrsitelerine yüksek maaşlarla rektör dekan yaptılar bunlara büyük ünvanlar verildi bunlarda aynı bizim paramızla beslenen diyanetin mollaları gibi kem küm ediyorlar bunlar bilimden bilgiden korktukları için soru soran akıllı insanlardan nefret ediyorlar Türk siyasi tarihine bakın siyasal islamcı partiler arap sempatizanı partiler Türklerin milli kimliğini yok edip arap ümmeti yapmak için Türkiyeyi imamhatip okullarına boğdular Göktürklerlerden hiç kimse hop ne oluyor bizimde dinimiz var arapların dinini çocuklarımıza dayatmayın bizim dinimizde var bizim dinimizide çocuklarımız öğrenecek demediler gerçek tarihlerini ve dinlerini öğrenmediler tarihlerinin üstü örtüldü
    Arapların dini dediğiniz sadece onlara ait olan bir din mi var? ne demek istediğinizi anlamak da çok zor..ne nokta ne virgül var..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Arapların dini dediğiniz sadece onlara ait olan bir din mi var? ne demek istediğinizi anlamak da çok zor..ne nokta ne virgül var..
    Tamam nokta virgül vs olmasa bile yinede iyi anlatmış,sanırım sizde yobaz seversiniz,önce varakayı peşinden mervanın ne yaptıklarını,en önemlisi muhammedin neden hadisleri yasakladıklarını öğrenin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Mali dengeler o kadar çok bozulduki şaşırdılar çıkmaz içindeler,beklenen gerçek dış yardım gelmediği için sinir küpündeler,merkez nokta yargıdan ellerini çekmek istemiyorlar,buda önlerine engel teşkil eiyor,adamlar güven istiyorlar,bizimkilerde yargıyı kendi tekelinde tutmak istiyor,sebep aleni belli,bunların peşini bırakırsak bunlar bizi anında ipe gönderir korkusu var,sadece söz geçiremedikleri ana yasa mahkemesi var,mahkeme zaten son noktayı koydu 10 sene vs ülkeyi yasa hükümlerine uymayan metotlarlan yönettiniz dedi,bu mesaj sadece onlara değil hakim savcılaraydı,işte bundan çok rahatsız olduklarından en ufak haberlere çok kızıyorlar ve kimse ne pok yaptıklarımızı bilmesinler hesabındalar olay bu

8.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku

,..........

Göktürklerlerden hiç kimse hop ne oluyor bizimde dinimiz var arapların dinini çocuklarımıza dayatmayın bizim dinimizde var bizim dinimizide çocuklarımız öğrenecek demediler gerçek tarihlerini ve dinlerini öğrenmediler tarihlerinin üstü örtüldü
    Ben hakiki Türk'üm yine de bilinmez yüzde 99.9 diyeyim ne yani orta Asya'ya gidip şamanizm mi öğrenmeliyim , neymiş bizim dinimiz.,

O zaman bu harfleri de kullanmayalım orhun yazıtlarında kullanılan alfabeyi kullanalım..

Bir herif vardı , faşist, yıllar önce tv de izledim toplumcu budun derneği diye faşist ötesi faşist
    bir dernek kurmuştu o da böyle fikirler konuşuyordu.

Ben , hesapta İslâm dini beğenmeyen kişilerin mevcut durumun devamına için ekmeklerine yağ
    çaldıkları düşüncesindeyim.

Kardeşim istediğin dine inan veya inanma bana ne burada da bu mevzuları açan zevat aynı şekilde davranıyor , tamamen ülkenin bu hale gelmesinde birinci sorumlular, hala da kalın kafaları ile anlamamakta devam ediyorlar.

Ne CHP ne TSK bunlar gibi din düşmanlığı yaptı herkese eşit durmaya çalıştı, doğrusu da budur ama bu tipler, memlekette din elden gidiyor naralarına çanak tuttu. Doğan Güreş paşa bizzat anlattı, bir orgeneral 5 dk. nızı rica ediyorum deyip namaz kılıp toplantıya devam ederdi diye, Osman Pamukoğlu ndan dinledim kuleli ve harp Okulu'nda, 1yıl hariç gece kalkıp botları elbiseleri giyip uykuyu bölerek yemekhane de sahur yaptık diye.

Türklerin eski din ve adetlerine de saygısızlık edilemez buna da karşıyım ama burayı , kimdi o herif Yakup bişey onu dinleyip toplumu bölmeyi de hem en büyük tehdit hem de mevcut durumun devamına destek olarak görüyorum.

Buranın yönetimi de rating gelsin diye bu konuşmaları dinliyor uzaktan.. Sorsan din konuşması yapılmasın derler.... Herkes üçkağıtçı memleket de... Başkasının dürüst olmasını bekliyor. Değil mi sayın Medwig, Babadağlı..

Sayfa 485/998 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •