Sayfa 840/895 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Çok oynayacak yeri kalmadı bence. Bu fiyattan ne kimse alır ne kimse satar. Anca kendine satıp, alır..

Hissede sıkışıp kalan için burdan daha aşağı düşmesi bir anlam taşımaz. Kimse satmaz. Toplamak istyorsa yükseltmek zorunda.

Fiyatı daha aşağı çekerse de millete para kazandıracağını biliyor. Onu da istemez.

Bakalım ne yapacak.

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Zararını en kısa sürede kurtarmanız dileğiyle kardeşim
    Bu hissenin patronunun bedelli bedelsiz oyunlarıyla bunu yapacağı çok açıktı
    İnsanlar iyiniyetle uyardı zarar etmemeniz icin
    Tepki vermeniz hisse düşecek diyenlere değil
    Hisseyi guzelleyenlere olmalıydı
    Ülkedeki asıl mantik hatası bu zaten
    Birsey kötüye gidecek diyenlere tepki veriliyor
    Yıllarca ekonomi politikaları çok kotu ekonomi çok bozulacak diye insanlar uyardı
    Onlar kötülendi
    Sonuçları herkes yaşıyor
    Hissenin patronunun hisse ile sürekli oynaması çok çok olumsuz
    Umarım iyiniyetli herkes hasarsız kurtarır kendini
    çok güzel tespit...

hergün burda pta sı bedelsizi geri alımı ballandırılıp anlatıldı...

o zaman o anlatanlara temcit pilavı olmuyor...

ama hisse kötüye gidecek diyen biri olursa temcit pilavı oluyor...

burda milletin beynini yiyenler oldu bedelsiz olunca üçe beşe katlıyacak diye...

bir kişide demiyor böyle dedin hisse mağmaya iniyor diye...

kötüyü yazarsan temcit pilavı iyiyi yazarsan hiç sakınca yok...

masal okumaya devam etsinler bakalım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    İntiharı düşünmek bile cesaret ister. Ama işin içinde vebal ödemek varsa da şerefli bir davranıştır.

Zamanında uyarmışsınız eksik olmayın.. Satan sattı, satmayan satmadı... Ama hisse buralara düşmüşken bile insanların zor durumlarından istifade edip halen sat psikolojisi oluşturmaya çalışarak, vebal alanlar için de... günü geldiğinde o şerefli davranışı bekleriz...
    bravo[emoji122]

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Endeskte hacim yok. Neredeyse kırmızı olmayan hisse de yok. Koc tupras vs bunlar da mart ayı seviyesindeler. Yüksek faiz ortamında olan bu. Bir yandan maymun çiçeği, jölelisi vs.

5.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    İntiharı düşünmek bile cesaret ister. Ama işin içinde vebal ödemek varsa da şerefli bir davranıştır.

Zamanında uyarmışsınız eksik olmayın.. Satan sattı, satmayan satmadı... Ama hisse buralara düşmüşken bile insanların zor durumlarından istifade edip halen sat psikolojisi oluşturmaya çalışarak, vebal alanlar için de... günü geldiğinde o şerefli davranışı bekleriz...

tek kelime ile : tebrik ederim !!

cok anlamli bi yazi olmus, cok buyuk anlam ifade ediyor , ama bunu insana soylersen , insan ise dusunur bu sozu ,toparlanmaya calisir , kendine ceki dusen verir, ama duvar ile konusursan sen kendi konustugunla kalirsin , cunku sozun duvara carpar Geri doner ,

hadi hep beraber bakalim ; bu sozu kime soyledin , onumuzdeki gunler bu konuyu netlestirir ...

6. birisi diyorki ; Ben dogruyum Ben bildim ....

anlasildi bu kisinin problemi ; bu kisi illaki takdir edilmek istiyor , bugune Kadar takdir edilmedigi icinde egosunu tatmin edebilmek icin baska hissede pozisyon aldigi halde illa israrla bu addrese gelip tekrar tekrar , tekrar tekrar ayni seyleri yazip duruyor ve tartisma ortamida yaratmaya calisiyor birileri ilede ,

arkadaslar neden bu kisinin istedigini verip kurtulmuyorsunuz ? Ben kendi adima verip kurtulmak istiyorum bu kisinin hakkini ,

tavsiyem bu kisinin surekli gelip sizin caninizi sikmasini istemiyorsaniz , yada cok sikintili bi gununuzde zayif bi gunde gelipte sizin yaptiginiz yatirimla ilgili aldiginiz karari degistirmenizi istemiyorsaniz yani etkilenmek istemiyorsaniz sizde ayni seyi yapin benim gibi verin hakkini gitsin , alacakli gibi her gun sizin kapinizi calmasin ,

sozum akcay denen kisiye , Ben hesap etmedim ama yaklasik 6 aydir bu hissedeyim kabataslak bi hesap ile ,

o gunden beri senin yazdigin yorumlari dikkate almadigim ve senin istedigin sekilde parami birikimimi yatirimimi senin istedigin sekilde yonlendirmedigim icin senden ozur dilerim , Ben hata etmisim , ama sen dogruymussun , haklisin , Ben bu borsada yatirim isini bilmiyorum , ama sen bu isi biliyorsun , senin gibi bu isi bilen birininde lafini dinlemedigim icin Ben hataliyim senden ozur diliyorum , sen bu isin pirisin , bu isi gercekten cok iyi biliyorsun , sen haklisin , sen dogrusun , borsa mecrasinda en buyuk sensin, sen bir efsanesin yada duayensin ,

senin kiymetini bilemedigimiz icin bizi affet !! senden ozur dilerim kendi adima !!

umarim artik duymak istedigi sozleri duydugu icin egosu tatmin olup egosu tavan yapmistir , bir daha bu addrese gelip bi daha Ben bildim diye kimsenin canini sikmaz, tek temennim o ..

7. Ben o kisinin istedigini kendi adima verdim,

ama soylemedende duramam ,her ne Kadar bu kisiye asla muhatap olmak istemedigim icin asla bu kisiye yazmama yada cevap vermeme karari almis olsamda ilk ve son bi kez cevap verecegim bugun,

ayin 20 sinde yani bikac gun once bi paylasim yapmisti yine ,
    kozaa fiyati 72 kusur sasa fiyati ise su Kadar diye ,
    kozaa yi tavsiye etmis yani ayin 20 sinde ..ve kozaa ayin 20 sinde gun sonu 74 lira kapatti

Ben ayin 20 sinin aksami bu yorumunu gordum ve dedimki bu Adam bu isi biliyo , sasayi satip kozaa alayim diye fikrimi degistirdim o aksam , ayin 21 inin sabahi kozaa aldim 74 liradan

Peki 23 aksami cuma gunu kozaa fiyati kac lira oldu ?

66 bucuk lira oldu , bi hesap edin hissenin fiyati 74 den 66 bucuk liraya sadece 3 gunde dustu , hisse 3 gunde yuzde kac dustu hesap edin

Ben o gun akcay denen kisinin yaptigi yoruma verdigi rakamlara baksaydim ve kozaa alsaydin 3 gunde zararimi siz hesap edin ,
    yada herhangi birisi geldi bu forumu oku DU ve akcaydan etkilendi o gun kozaa Aldi , 3 gunde yapacagi zarari siz hesap edin ...

demekki soyledigi Hersey tutmuyor , yada buraya gelipte yazdigi zaman ondan etkilenip de Ben onun ismini verdiginin hissede pozisyon alsaymisim Ben cok ciddi bi para kaybi yasayacaktim ,

haaa simdi cikar derki Ben bu hisseyi aylar once soyledim o zaman alsan zarar etmez kardan zarar yazardin diyebilir ,

bende derimki o zaman dinlemedik ama bugun senin israrlarina dayanamadim bugun yine hisse ismi verdin fiyatini verdin karsilastirma yaptin bende bundan etkilendim ve senin verdigin hisse ye gectim ve zarar ettim desem ne yapabilir ?
    zararimi karsilayabilirmi ? cevabi hayir ise o zaman bi daha bu addrese gelip hissesi olmadigi halde bu addrese gelip israrla hisse adi vermesin , insan gibi konusuyoruz anlamiyor hangi dilden konusalim , Ben 8 dil konusabiliyorum turkcenin haricinde , bana bi dil soylesin Ben artik turkce yazmayacagim onun bildigi o lisan da yazacagim , muhakkak ismini verecegi o lisani biliyorumdur , bildigim konusabildigim diller arasindadir onun soyledigi lisan her neyse artik ..

yukarida kendisinden ozur de diledik , hakkini da teslim ettik kendisini bu isi herkesten fazla bildigi konusunda konustuk yazdik ,
    egosunu sisirmeye calistik daha ne yapalim...

umarim artik kendi yaptigi yatirim hissesine gider o hisseyi ve sirketle ilgili duygu dusuncelerini paylasir o hissenin forumunda

8. Ben cuma sabahi yine trade yaptim, hissenin tamamini acilista 4.97 de aktif fiyattan verdim , hisse yuzde 5 dustu ,pazartesi acilista aktif fiyattan satin alsam yuzde 5 Karim var ,

100 bin lotum olsa 5000 lot arttirmis olurum ,1 milyon lotum olsa 50 bin lot arttirmis olurum , bu arttirdigim lotlar gunu geldiginde hisse yukari vurdugunda hep fazlasiyla kar yazacak , ayrica hissenin dususundende hic mi hic etkilenmemis oluyorum trade yaparak ,
    2 sene oncede bu forumda hisse duserken insanlara beklemeyin dususunu seyretmeyin Al sat yapin dedim trade yapin dedim ,
    6 ay once hisseye Geri geldigimde bu zamana Kadar da surekli ayni seyi buradan tavsiye etmistim , hisse cok guzel trade yapma sansi veriyor bunu kullanin kar edin demistim surekli

varin hesabini siz yapin , sizlerin kac lotu var bilemem ama yukarida yazdigim sekilde kendi hesabinizi kolayca yapabilirsiniz

Ben burada hic kimseye sasa bedelsiz verince hisse ucacak ertesi gun demedim , her zaman yazdigim ;bedelsizler sonraki senelerde hissenin fiyati yukseldiginde karimiz katlayarak gidecek demistim bu bedelsizlerin sayesinde , benim hedefim 2030-2032 bu senelere geldigimizde projeler tamamlandiginda bedelsizlerin sayesinde elimde hatiri sayilir bi milyon lotlar olur bende hissenin fiyati o gunlerde kimbilir kaca geldiyse artik milyonlarca lotu hisse fiyatiyla carptigimda milyoner olurum hesabini yaptim ,
    ayricada projeler bittiginde bedelsiz vermeyecek temettu vercegini kap atmisti sasa , o gun geldiginde milyonlarca lotlarla temettumu alirim sanki benim icin bi emekli maasi yerine gecer diye dusundugum icin bu hissede uzun vadede pozisyon aldim , bunlari yazdim

burasi borsa , borsada hissenin fiyati anlik gunluk aylik yillik her daim degisir , iner cikar , indi diye kimse hayiflanmasin , cikti diyede kimse sevinmesin , emeginin karsiligini gordugu zaman cok sukur desin , Allaha hamd etsin , yapmasi gereken sey budur , cunku kazandigi parayi o kisiye nasip Eden Allahtir , Allah istemese sen borsayi icad Eden kisi olsan sen yine kazanamazsin , sirf Allah sana nasip ettigi icin kazanmissindir , ama sen Allahin sana nasip etmesine karsin Ben kazandim diye ortalikda dolasirsan kibirlenmis olursun ,Allah da kibiri sevmez , Allahin seytani lanetleyip cennetden kovmasinin ve ilelebet cehennemde yakma karari almasinin tek sebebi seytanin kibirlenmesinden kaynaklidir , kibir gunahtir..

Ben sahsen elinden geldigince kendimi kibir konusunda torpulemeye calisiyorum , varsa hatam Allah affetsin !!

ama hic bi zaman demem Ben sunu yaptim bunu basardim yada su kadar kazandim , Allah nasip etti yaptim ettim derim ...
    herkese tavsiye ederim...

bi sey daha paylasmak isterim siz ortaklarimla,
    vergilendirilmis kazanc kutsaldir bunu herkes bilir , kazandiginiz paranizin her yil zekatini verin , cunku ayet aklimda kaldigi ile ; zekat atesten giyilen bir gomlekdir , zekati verirseniz atesten gomlegi cikartir atarsiniz ... ayet aklimda kaldigi ile yazdim bilginize , zekat ve sadakanizi gercekten ihtiyaci olanlarla paylasirsaniz hem emri yerine getirmes olursunuz hemde paylastiginiz kisinin yuzundeki mutlulugu sevinci gormek insani cok ama cok mutlu ediyor , bu mutluluk hayatta hic biseye benzemiyor , kazandiginizda paylasin arkadaslar , param eksilcek diye korkmayin bilakis tam tersine cogalir bereket girer

yapan zaten yapiyodur , yapmayanlara iyi niyetle tavsiyedir , isteyen alir istemeyen almaz , kisiye baglidir o tavsiyeyi alip almamasi

Sayfa 840/895 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •