Sayfa 903/981 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Her gün açıklama mı yapacağız aqua diyordur. Ya da belki de etmiştir. (Tamamen sallamasyon)
    dün dündür bugün bugün

dezenformasyon şeysi etmedi demişti... döviz bu kadar gidiyorken twittırda gündem olmuşken.

ne var yani görevimin başındayım dese.

Mehmet Şimşek: Anlaşılan yapılan resmi açıklamalar yetmemiş, bir de buradan yazayım!

İstifa etmedim. Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir.

- Ekonomi yönetimi bir ekip ruhuyla çalışıyor. Aldığımız büyük ve zor sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluğun bilinciyle her gün daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz.

- Ekonomik istikrar ve reform programımız başarıyla işliyor ve hedeflediğimiz sonuçları almaya başladık.

- Cari açık daraldı, Merkez Bankası’nın rezervleri iyileşti, KKM’den çıkış hızla devam ediyor, EYT ve depremin bütçe üzerindeki etkilerini giderecek tedbirleri alarak bütçe dengesini iyileştiriyoruz ve en önemlisi fiyat istikrarı hedefine doğru güçlü adımlarla ilerliyoruz. Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir düşüş başladı.

- Bu zorlu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere kuvvetli desteğini her zaman hissediyoruz.

- Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aziz milletimizin refahını kalıcı olarak artırmak tek hedefimizidir. Milletimize hizmet dışında başka hiçbir amacımız ve misyonumuz yoktur.

- Görevimizin sorumluğu ve bilinci omuzlarımızdayken, periyodik uydurma hikayelerin masa başında imalatı, yolumuzun doğru olduğunu gösteriyor.

- Uydurma hikayelerle ekonomimizin ve piyasalarımızın etkilenmesine asla izin veremeyiz.

Yalanlamamıza rağmen hala bu söylentileri çıkartanlar ve yayanlar iyi niyetli olamaz.

Lütfen aldanmayın!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

bu ne şimdi? bize mi kızdı??

gördün mü alper...

şimşek burayı okuyor ellam

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gördün mü alper...

şimşek burayı okuyor ellam

Büyüksün dayu. Uyandirmasan haberi yok demek ki

6. Beklenen haber düştü, akşam seansında lönkleri giydik, dağılabilürsünüz vobcu arkadaşlar
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bence düşüşün mş ile ilgisi yoktu

Bu açıklamanın da ufak bir tepkiden başka bir etkisi olmayacaktır diye düşnüyorum..

Kaldıgımız yerden haftaya devam ederiz diye düşünüyorum…

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Büyüksün dayu. Uyandirmasan haberi yok demek ki
    şahsen ikna olamadım.. bikere daha söylesin

https://www.youtube.com/watch?v=5zHhy1DoVWM

Sayfa 903/981 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz