Sayfa 206/271 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256 ... SonSon
Arama sonucu : 2165 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Sayın beşiktaş,

bu kısımlarla ilgili yorumlarınız nelerdir? her şey istenildiği gibi giderse bu şekilde bir dağıtım politikası izlermi ki böyle bir dağıtım için o yıllara doğru hisse çok farklı yerlerde olması lazım

2028-2029 arasında 265 milyon dolar
    2029-2030 yılları arasında 350 milyon dolar
    2030-2031 yılları arasında 450 milyon dolar..

2.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sayın beşiktaş,

bu kısımlarla ilgili yorumlarınız nelerdir? her şey istenildiği gibi giderse bu şekilde bir dağıtım politikası izlermi ki böyle bir dağıtım için o yıllara doğru hisse çok farklı yerlerde olması lazım

2028-2029 arasında 265 milyon dolar
    2029-2030 yılları arasında 350 milyon dolar
    2030-2031 yılları arasında 450 milyon dolar..
    sn somers,

Şirketin pandemiden tokat yemesi kutmanla alakalı değildi orda arkasındaki guc sayesinde ayakta kalmayı basardı, şimdi önumuze böyle tokatlar cıkmaz ise bu rakamlar görulur bunlar basit matematik hesapları. limanların gemi kapasiteleri, gelecek gemilerin rezervasyonlar vs vs zaten belli ve en az 1 yıl onceden rezerve ediliyor bu anlamda bu rakamlar gercekci ama bu denklemde bilinmeyen bizim abiler bu paraları hangi bölgede hangi limana kaydıracak/mı sorusunun cevabı zira oralara paralar kanalize edilirse temettu lerden cok bir hayaliniz olmasın. ama kısa ve özet esas faaliyet karını şirket arka arkaya 1 kaç sene yapıstırırsa tahta cok baska yerlerde olur. NOKTA
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. Arkadaşlar şimdi gph sahiplik oranı %90 a yaklaştı 3. Çeyrek bilançoya gph kaynaklı daha yüksek favök gelecektir. Şimdi gph borsadan çıktı patron gph için 15 favök eksi borç diyor değerleme için peki globalin bilançoya 3. Çeyrekten itibaren gph değerlemesi neye göre yazılacak özkaynaklara fayda eder mi acaba şimdiden teşekkürler

4. Yazan çizen kalmamış herkes umudunu kaybetmiş galiba önceden günde kaç mesaj atılırdı sonunda insanlar yazmaya bile imtina etmeye başlamış anlaşılan gerçi belkide çoğu şey yazıldığı içindir selamlar

5. Artık glyho -gph da bilinmeyen birşey yok ... mk gk da birçok şeye açıklık getirdi ... ytd

Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Artık glyho -gph da bilinmeyen birşey yok ... mk gk da birçok şeye açıklık getirdi ... ytd
    Sayın aysha genel kurula gittiniz mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Evet.... mehmet bey in katıldığı her gk ya giderim ....

8.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Evet.... mehmet bey in katıldığı her gk ya giderim ....
    Sayın aysha genel kurul izlenimleriniz nasıldı, düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

Sayfa 206/271 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •