Originally Posted by berkimcans GUNDG in dolaşımda sadece 10 milyon lotu var, o 2 milyon hisse 2-3% değil de şirketin 20% sine ortak olmak demek! !ben dolaşıma değil sermayesine bakarım!
GUNDG tavanda bekleyen 1.2 milyon lota düştü!
GUNDG 58.90 a kadar satış yedi sonrasında tavana kitledi, tavanda 3.2 milyon lot alış var, gerçekleşen işlem 2.5 milyon lot,
Bakalım sütçüyü kaçta patlatacaklar.....Tavanlar devam ediyor
Originally Posted by Fenerborsa Bakalım sütçüyü kaçta patlatacaklar.....Tavanlar devam ediyor Kurumsallar iştahlı, az lot olduğu için çok kolay topladılar. Buradan 10x bile gidebilir. Bende sadece arzdan 36 lot var o kadar.
600 bine yakın ky 17-18 günlerdir satıyor; hala bitmedi. Salı günü son matine olabilir bana göre.
Originally Posted by enkahramanrıdvan 600 bine yakın ky 17-18 günlerdir satıyor; hala bitmedi. Salı günü son matine olabilir bana göre. Satanlar kar ediyor anladık bu sebepten satıyor. Ama 61.90 lardan iştahlıca alanlar neden alıyor? Bir haber mi aldılar_
Originally Posted by Fenerborsa Satanlar kar ediyor anladık bu sebepten satıyor. Ama 61.90 lardan iştahlıca alanlar neden alıyor? Bir haber mi aldılar_ Tamamen duygusal az para ile 10X sürebilirler kolayca.
Forum Rules
Yer İmleri