Sayfa 164/400 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3193 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Bakalım ne olacak?
    Ereğli 49,14
    TTKOM 49,34
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

2.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    İhalelere katılmaya devam ediyoruz.
    289 no lu ihalede; Gümüşhane'de iki altın sahası için ihaleye girdik. Fakat daha yüksek teklif veren olduğu için ikisinde de ikinci olduk.
    Biri 3492777 no lu saha, diğeri de 3503818 no lu saha.

Hak sağladı kısmı, teminatı kabul görmüş ve olaki ilk sıradaki ödemeleri yapmazsa hak bize geçecek anlamında. 1 aylık bir süresi var ilk sıradaki yüksek teklifi verenlerin.
    Yine bana göre süper haber.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yine bana göre süper haber.
    Trabzon Araklı sahası ile başladı bu servüen, belki öncesi de vardır ama ben görmedim hiç. Ermaden demir harici altın arama çalışmaları ile de ilgilendiğinin kanıtı bu.
    Evet güzel haberler. Umarım detaylı açıklama yaparlar (diyeceğim ama şirket ketum, yapmaz ) Biz cımbızla bulacağız bu bilgileri.

4.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    İhalelere katılmaya devam ediyoruz.
    289 no lu ihalede; Gümüşhane'de iki altın sahası için ihaleye girdik. Fakat daha yüksek teklif veren olduğu için ikisinde de ikinci olduk.
    Biri 3492777 no lu saha, diğeri de 3503818 no lu saha.

Hak sağladı kısmı, teminatı kabul görmüş ve olaki ilk sıradaki ödemeleri yapmazsa hak bize geçecek anlamında. 1 aylık bir süresi var ilk sıradaki yüksek teklifi verenlerin.
    Birleşik maden Oyak çatısı altında olması lazım. Belki Erdemir ya da isdemirin ortaklığı bile olabilir.

Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    Birleşik maden Oyak çatısı altında olması lazım. Belki Erdemir ya da isdemirin ortaklığı bile olabilir.
    Şirketin sermayesi 30 mln TL. Şirketin %100'ü Oyak Birleşik Enerji Anonim Şirketi'ne ait. Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi şirketin yönetim kurulu başkanı. E-devlet şifrenizle girip şirketin ticari sicil gazatesini sorgulayabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Şirketin sermayesi 30 mln TL. Şirketin %100'ü Oyak Birleşik Enerji Anonim Şirketi'ne ait. Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi şirketin yönetim kurulu başkanı. E-devlet şifrenizle girip şirketin ticari sicil gazatesini sorgulayabilirsiniz.
    Nereden bakıyoruz hocam e-devletten

şirketi adresi;Address: OYAK GNL MUD., NO:64 ON CEBECI MAHALLESI ZIYA GOKALP CADDESI, CANKAYA 06590, Ankara Turkiye

ŞİRKETİN GENEL MÜDÜRÜ hALİL YIDIRIM,aYNI ZAMANDA ERMADENIN DE GENEL MÜDÜRÜ

Sayfa 164/400 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •