Sayfa 58/998 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Milleti sosyal medyada abonelik vs osu busu adı altında iyi yoluyorlar
    hüstadlar borsadan değil ama çömez ky den iyi kazanıyor anladığım kadarıyla

1800 lü yıllarda Kaliforniya Sierra Nevada'nın dağlarında
    Altına hücum yıllarında herkes altın bulup zengin olamadı onlara alet edavat satan lojistik sağlayan tüccarların hepsi zengin oldu
    18 yaşına giren direk btc portföy yöneticisi yada sosyal medya uzmanı oluyor abi artık devir bi denüşük.

VİOP30 günlük, BofA ve İs Yatırım short artırmaya devam etmiş, diğer long 12 bin daha artış olmuş,

Seçim öncesi yaşanan altına talepteki patlama yerini beklenmedik bir düşüşe bıraktı. Öyle ki Darphane'de Cumhuriyet altını basımı son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Altına göre daha düşük getiri sağlasa da yatırımcılar mevduat faizine yöneldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk Darphane’de yaşanan düşüşe ilişkin, "Şu an stoklardan tüketiliyor. Basımın düşük olmasının bir sebebi de bu" yorumunu yaptı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Günaydın cemaat bol kazanclar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi dün açtığım petkoş şortumu kapattım, bir daha barnaklayacağın zaman süüyle
    Ayasofya abi petkoşcuumdan barnağını kurtardın mı, bak senin için eccük şortumu giyim dedim soona la olm sen zaten tezgahın başındasın bırak şu Ayasofya abiyi diyip elleşmedim.
    Napiyin yaw sesin soluğun kesildi, açım mı tekrar şortu
    O tahtada Adamın aklını alırlar dayucuğum, para önemli değil yani
    Hamdım Piştim Yandım

Wall Street’te 1 trilyon dolar 24 saatte buhar oldu

Buhar olan hiçbir şey yok, değeri artarken havadan gelmediği gibi buhar olan havaya giden de yok, bu tarz ifadeler bana göre yatırımcıyi yanlış yönlendirme amaçlı... Bir iki olmuş, bir buçuğa düşmüş. Şimdi burada buhar olan nedir?

8. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Bloomberg HT
    @BloombergHT
    Hatice Karahan: Mali görünüm, enflasyon görünümüne etkileri açısından kritik olacak.

bugun ve yarının konusu boyna program program diyorsunuz görelim diyor merkez.Çünkü onlarda biliyor askeri ücrete zam yapma , emekliye zam yapma, onun haricinde herşeye zam yaparak bu geminin gitmeyeceğini.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 58/998 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •