Uzun vade tutmayın hisseleri alın satın aracı kurumlara can verin uzun vadede para kazanamazsınız yavriim
ytd
Uzun vade tutmayın hisseleri alın satın aracı kurumlara can verin uzun vadede para kazanamazsınız yavriim
ytd
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Borsa yatirimlari uv dir ancak şirketlerdeki döngülerinde takip etmeniz gerekir, döngüler sözkonusudur döngülere göre hareket etmek daha doğrusu ben şirket döngülerinin takip edilmesi gerektiğini düşünürüm. Örnek vermem gerekirse otomotiv alacaksam döngüsel olarak otomotiv sektörünün en ucuzunu almaya calişirim. Toast froto ttrak şahsi olarak hangisi ucuzsa ondayimdir. Benim strateji böyle.
Ben de böyle yapıyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Benim mesajlarım size cevap değildi zaten.
Teknik/Temel ikisinden de faydalanarak ucuz sağlam hisseleri herkes nefret ederken toplamaya çalışırım genelde. Herkes göklere çıkardığında paraya ihtiyacım varsa bir miktar bozarım, yoksa tutarım. Genelde de temettü dağıtan şirketleri seçerim ki her koşulda nakit akışım olsun. Bende de böyle.
ytd
Yer İmleri