Sayfa 189/659 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 5269 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. efes için yorum yapan arkadaşlar efeste köpük vardı zaten olmaması gereken bir seviyedeydi şu anki verielrine göre ederi belli 90 derece dik açıyla gidecek potansiyeli zaten yoktu sadece köpük atılıyor şua naki verielrine göre ha efsane bilanço açıklar işler değişir orasını bilmem
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Borsa yatirimlari uv dir ancak şirketlerdeki döngülerinde takip etmeniz gerekir, döngüler sözkonusudur döngülere göre hareket etmek daha doğrusu ben şirket döngülerinin takip edilmesi gerektiğini düşünürüm. Örnek vermem gerekirse otomotiv alacaksam döngüsel olarak otomotiv sektörünün en ucuzunu almaya calişirim. Toast froto ttrak şahsi olarak hangisi ucuzsa ondayimdir. Benim strateji böyle.
    Ben de böyle yapıyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Benim mesajlarım size cevap değildi zaten.

Teknik/Temel ikisinden de faydalanarak ucuz sağlam hisseleri herkes nefret ederken toplamaya çalışırım genelde. Herkes göklere çıkardığında paraya ihtiyacım varsa bir miktar bozarım, yoksa tutarım. Genelde de temettü dağıtan şirketleri seçerim ki her koşulda nakit akışım olsun. Bende de böyle.

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Uzun vade tutan kazanamıyor, trade eden kazanamıyor, o zaman niye borsadasınız hepiniz

Gerçekten aracı kurum elemanı dolu bu forum
    Çünkü çoğunluk hisse değerlemesini doğru yapamiyor. O nedenle çoğu kişi zarar ediyor ama dediğim gibi sermaye piyasalari uzun vadede en iyi getiriyi sağlar ancak ev ödevini iyi yapana sağlar bu işin uzmani değilseniz bilmeden bu işe girmenizi tavsiye etmem. Çünkü risklidir. Risk varsa getiri yüksektir ama bu işi bilen için geçerli yoksa piyasadan silinirsiniz.karsinizdaki fon yöneticileri cogunlukla Profesyonel. Bu işi bilmezseniz bence girmeyin.

4. sosyal medyta prtfoy yöneticileri youtube kanalalrı yorumcular thyao kasıyor, efsane diye analtıyor??? pandemide ya da ondan çok önce çok önce 5-8 lira bandıyken nerdydiniz? japon yeni kredi çekti filo yeniledi diye eleştiren bile vardı o dönem ki efsane doğru bir karardır o dönem bu kararı alan yöneticleri tebrik etmek gerek ... şimdi bazıları almadıkalrı thyao efsane gibi anlatıyorlar muhtemel bu kaderi froto kötüleyenelrde yaşayacak.... yarın belki aynı kişiler şöyle efsane böyle efsane yere göğe sığdırmayacakjlar frotoyu... ama başka hesapla :D gelirler herhalde...
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Çünkü çoğunluk hisse değerlemesini doğru yapamiyor. O nedenle çoğu kişi zarar ediyor ama dediğim gibi sermaye piyasalari uzun vadede en iyi getiriyi sağlar ancak ev ödevini iyi yapana sağlar bu işin uzmani değilseniz bilmeden bu işe girmenizi tavsiye etmem. Çünkü risklidir. Risk varsa getiri yüksektir ama bu işi bilen için geçerli yoksa piyasadan silinirsiniz.karsinizdaki fon yöneticileri cogunlukla Profesyonel. Bu işi bilmezseniz bence girmeyin.
    Çoğu insan risk yönetimini bilmiyor. Neyi neden aldığını da bilmiyor. Çelik gibi irade lazım. 8 milyon kişiden 80 kişi tutabilmiştir denmişti yukarıda aslında o kadar uzak bir tahmin olmayabilir bu gerçekten de.

Bende froto var ama froto tek hissem değil. Geniş bir sepette ağırlığı görece yüksek bir parça sadece.

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    efes için yorum yapan arkadaşlar efeste köpük vardı zaten olmaması gereken bir seviyedeydi şu anki verielrine göre ederi belli 90 derece dik açıyla gidecek potansiyeli zaten yoktu sadece köpük atılıyor şua naki verielrine göre ha efsane bilanço açıklar işler değişir orasını bilmem
    Efes 2 senedir tuttuğum kagit maliyeti hatirlamiyorum bile ya 30 ya 60 tl bi maliyetim vardi. 300 tl mali boşalttim iyi kar birakti, izliyorum temel anlamda aslinda pahali değil gibi ama istediğim seviyelere gelirse teknik ve temel anlamda tekrar yatirim yapmayi düşünürüm ama son dönemde en iyi kar birakan şirketlerden biriydi bundaki sorun nedir. İyi kar birakti aslinda ama yüksekten girdiyseniz yazik olmuş ben 2 sene tuttum karimi aldim çekildim bekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    sosyal medyta prtfoy yöneticileri youtube kanalalrı yorumcular thyao kasıyor, efsane diye analtıyor??? pandemide ya da ondan çok önce çok önce 5-8 lira bandıyken nerdydiniz? japon yeni kredi çekti filo yeniledi diye eleştiren bile vardı o dönem ki efsane doğru bir karardır o dönem bu kararı alan yöneticleri tebrik etmek gerek ... şimdi bazıları almadıkalrı thyao efsane gibi anlatıyorlar muhtemel bu kaderi froto kötüleyenelrde yaşayacak.... yarın belki aynı kişiler şöyle efsane böyle efsane yere göğe sığdırmayacakjlar frotoyu... ama başka hesapla :D gelirler herhalde...
    Bu sadece bahsettiğiniz hisse özelinde değil hemen her finansal varlıkta böyle.

bitcoin 10 bin dolar iken kimseden ses yoktu, 60 bin dolar oldu her yerde pazarlandı.

Pazarlayanların çoğu da ne anlattığının ne yaptığının farkında değil. Tek amaçları hit almak, izlenmek. Kim neyi almış, neyi satmış umurlarında değil. Ben aracı kurum elemanı olmadan felaket tellallığı yapanları da aynı kategoride değerlendiriyorum. (kurum elemanları millete malı kusturmaya veya pazarlamaya yönelik planlı şekilde çalışıyorlar)

Felaket tellalları en çok grafiğin dibine yaklaştığımızda ortaya çıkıyorlar çünkü herkes korku ve panik halinde çıkış yolu arıyor.

Tam tersi, roketciler de açgözlülük ve fiyatlar zirve yaptığında kuduruyorlar İstemeden mal dağıtımına aracılık ediyorlar. Dediğim gibi ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Amaçları hit almak.

8. Borusan ın adını bilen yoktu. Ölü geberik hissenin biriydi. Ne zamanki patron tahtayı ele geçirdi. Herkes atladı trene ama tersten

Bir arkadaş vardı zarardaydı baya, bu son zıplamada karla satıp çıkmış neyse ki

Bryat 2019 10 dolar, 2024 140 dolar

Nerede forumun uçup kaçanları

Katladınız mı paranızı 14 e

Sayfa 189/659 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •