Sayfa 113/998 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yeni Türkiye.. yüzyılın icadı kkm.. ümmetci nassı... Türkiyenin yüzyılı inşeaallahh..,

reza zaaraf yeniden gelsede ekonomimiz şahlansa maşllaah.

Tr yüzyılı, üstüne brics, peşi sıra birde Shangay dedim mi,

''reset'' olur,

resetten de anayasaya bağlar,..

burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. KAP: PETKM [ ] PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1330361

Şirketimizin %12 oranında dolaylı ortağı olduğu STAR
    Rafineri A.Ş.ye ait rafineride (STAR Rafineri) periyodik planlı bakım
    çalışmasının bugün itibarıyla başladığı Şirketimize bildirilmiştir. Bu bakım
    kapsamında, STAR Rafineride tüm üniteler duruşa geçmiş olup, STAR Rafineri
    genelindeki bakım çalışmasının yaklaşık olarak 2 ay sürmesinin planlandığı
    belirtilmiştir.
    Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte rafinerinin üretim
    kapasitesinde %2,5 lik bir artışın sağlanması da beklenmektedir.

STAR Rafinerinin bakım çalışması döneminde Şirketimizin ham
    madde temini STAR Rafineri stoklarından ve diğer tedarikçilerden karşılanacak
    ve Petkim kompleksinde üretim faaliyeti etkilenmeden devam edecektir.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hem neşelendik hem dayak yedik

viop esnafının çilesi bitmez. düşse dert çıksa dert
    akşama diriliş ertuğrul izle bişiyciğin kalmaz..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bir kardeşim hep özelden eregl soruyor birazda zor durumda kalmış normal şartlarda elimi belli etmemem gerek çünkü kaç zamandır güzel bir trade sistemi oluşturdum tahta üzerinde ama artık onunda bedelsiz hikayesine onay zamanı gelmiştir.
    4 aydır bedelsiz sonucu bekleniyor aslında bekletiliyor piyasa tamamen günlere bölünmüş pazartesi,çarşamba,perşembe eregl perşembe akşam bülteni çıkacağından çarşamba ve perşembe günleri olumsuz bir durum olmadığı sürece yeşil olarak hareket eder gün içi bedelsiz hikayesini 4 aydır belki daha fazla bu günlerde piyasada kullandılar bugunde ogunlerden oyunları sadece bu aynı hikayeyi sasa da yaptılar bakın barlarına günlerine dediğim günler çoğu yeşildir oradada güzel trade ettik bedelsiz kararı çıkınca işimiz orada kalmadı .Benim hikayem bu kardeşim senin sayende diğer arkadaşlarada cvp oldu.
    kolay gelsin
    aylardır gelmeyen onay gelmiş dün belirtmiştim özelden soranlara çünkü pasatasında bile dötü başı oynayanları kaçanları görüyoruz
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    inanmazsın 15 yıldır ana akım medya, dizi, film vs izlemiyorum. alayı tezgahın aparatları olmuş.

ancak 30 ağustos vs haber izliyorum.
    audentes Fortuna iuvat

6. Brüksel'deki Audi fabrikası çalışanları biten arabaların anahtarlarına el koydu

BRÜKSEL (AA) - Audi'nin Brüksel'deki fabrikasının çalışanları, tesise gelecekte üretilmek üzere herhangi bir model tahsis etmemesinin ardından yaşanan belirsizlik nedeniyle işbaşı yapmadı ve tamamlanmış otomobillerin anahtarlarına el koydu.

Belçika basınında yer alan habere göre, Audi'nin Brüksel fabrikasının yönetimi ile tesiste çalışanları temsil eden sendika üyeleri sabah saatlerinde bir araya geldi.

Görüşmede, Audi'nin de sahibi Volkswagen Grubu tarafından Brüksel'deki fabrikaya üretim için hiçbir model tahsis edilmesi sonrası ortaya çıkan sorunlar ve neler yapılabileceği görüşüldü.

Yönetim ve sendika temsilcileri arasındaki görüşmeler sonucunda bir uzlaşı sağlanamaması nedeniyle fabrika çalışanları işyerleri önüne kadar gelmelerine rağmenişbaşı yapmadı.

Audi Brüksel'deki işçiler, üretimi tamamlanmış 300 otomobilin anahtarlarına da el koydu.

Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu'na ait Audi markası, temmuz ayında lüks segment elektrikli otomobil modeli Q8'in üretildiği ve yaklaşık 3 bin kişinin çalıştığı Brüksel fabrikasında talebin düşmesi nedeniyle yeniden yapılanmaya gidileceğini, söz konusu modellerin üretimine Meksika'da devam edileceğini açıklamıştı.

Audi yönetimi, bu hafta Volkswagen Grubu tarafından Brüksel'deki fabrikaya üretim için hiçbir model tahsis edilmediğini açıklamıştı.

Bu durum fabrika çalışanlarını ve sendikaları rahatsız etmişti.

Öte yandan, Audi Brüksel çalışanları, yaşadıkları sorunlara dikkati çekmek üzere 16 Eylül'de Brüksel'de protesto düzenleyecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı

DOĞUS..!!?
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Emlak,

Asap benim laptopa ameliyat yaptı bakalım dikişler atıldı odaya çıkardık
    iyi cerrah işi şansa bırakmıyor.
    ellerine sağlık.hastanın durumunu takip edicez artık
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Taner gape oynadı Nuri yatay banta oynadı bu teknikçiler 10.400 gap kapatmaya oynuyorlardı bu hafta için.
    2.87 kapattık takip edenler bilir bende piston aşağı
    Sindoma abi piston ne kadar aşağı, 1bucuk gelir mi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 113/998 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •