Sayfa 337/359 İlkİlk ... 237287327335336337338339347 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Hocam kurgularınız yanlış değil. Sonuçta düşen bir hissede istediğiniz algoyu kurun açığa satış opsiyonu olmadıkça kazanamazsınız. Kazanç için ya yukarı trend gerekli, ya da makul büyüklükte bir yatay salınım hareketi. Algo ile bu durumda kârı maksimize eder, zararı minimum tutarız. Aşağı giden bir fiyattan algo ancak bizi hasardan korur zaten.. O sebeple, taramalar yapıp yukarı potansiyel gördüğünüz hisselere algo kurma mantığı size daha çok kazandırabilir.

Bollinger bandındaki her sıkışmanın yukarı yönlü patlamaya neden olmayacağını zaten bildiğiniz için o konuda yorum beyan etmem anlamsız kaçar.
    Anladım hocam o zaman ben Matriksle tekrar bir görüşeyim. Algoritma (robot) kurma konusundaki videolara da bir göz gezdireyim anlarsam ne ala

Bu arada hocam normal Matriks Gold Veri Terminalinde robot kurulabiliyor mu? Bilginiz var mı? Bende Matriks üyeliği var ama dediğim gibi hiç bir özelliğini kullanmıyorum...

2. Matrikste ikili dip, üçlü dip, tobo, düşen kırılımı, yükselen üçgen, yükselen flama gibi formasyonlardan yeni onay almış olanları listeleyebilir bunlar üzerinde de algo kurabilirsiniz. Yani alternatif bol.

Matriks'te formasyon filtresini kullanmayı bildiğinizi varsayıyorum.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

Matrikste ikili dip, üçlü dip, tobo, düşen kırılımı, yükselen üçgen, yükselen flama gibi formasyonlardan yeni onay almış olanları listeleyebilir bunlar üzerinde de algo kurabilirsiniz. Yani alternatif bol.

Matriks'te formasyon filtresini kullanmayı bildiğinizi varsayıyorum.
    Yok hocam Matriksle ilgili hiç bir bilgim yok, öğreneceğiz artık

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Anladım hocam o zaman ben Matriksle tekrar bir görüşeyim. Algoritma (robot) kurma konusundaki videolara da bir göz gezdireyim anlarsam ne ala

Bu arada hocam normal Matriks Gold Veri Terminalinde robot kurulabiliyor mu? Bilginiz var mı? Bende Matriks üyeliği var ama dediğim gibi hiç bir özelliğini kullanmıyorum...
    Hocam hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz? Kullandığınız kurumdan Matriks IQ talep edebilecek şartlarınız varsa, şartlarınız zorlaın. IQ'da işler çok basit.
    Clausewitz

Hocam hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz? Kullandığınız kurumdan Matriks IQ talep edebilecek şartlarınız varsa, şartlarınız zorlaın. IQ'da işler çok basit.
    Ziraat Bankası hocam, konuşurum...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yok hocam Matriksle ilgili hiç bir bilgim yok, öğreneceğiz artık
    Matriks üstteki FX tuşuna basın. Orayı kurcalayın biraz. Sonra size gerekirse yardımcı olurum.
    Clausewitz

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası hocam, konuşurum...
    Hocam bence ilk işiniz bankadan aracı kuruma geçmek olsun.. Hem komisyon tasarrufu sağlarsınız, hem bu tip avantajlarınız olur. Bankalara bu kadar yüksek komisyon ödemeyin.
    Clausewitz

Matriks üstteki FX tuşuna basın. Orayı kurcalayın biraz. Sonra size gerekirse yardımcı olurum.
    İnceliyorum hocam bunlar formasyonlar peki robot kurulabiliyor mu?

Sayfa 337/359 İlkİlk ... 237287327335336337338339347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •