Sayfa 280/998 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop LIX

1. Gücü yetse benim tahtayada basacakta totosu yemiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bunun yurtiçi fiyatlarla ilgisi yok.
    farklı kesimlerden insanlar çşitli saiklerle yurtdışına kaçıyor/kaçmaya çalışıyor vatandaşlık almaya uğraşıyor.
    bir sonraki seçim sonrası bu rakamlar çok daha yukarı gidecek
    Hangi ülkelerden ev alıyorlar?
    Barış Akkoyun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    9400

dillere pelesenk olmuş.200 gn ortalama...ve her seferinde buradan dönmüşüz...

Herkes işin sırrını çözmüşse o kural işlemez...Bence 9400 rakamı 30 gün içinde kırılacak..

ve mart- nisan 2025 e kadar bıst100 de 14.000 görülecek...

Daha ne diyeyim...KAYITLARA GEÇSİN...Bu sefer de tutarsa 3. olacak..Dokunulmazlık isterim..

Kriz mi-düzeltme mi..Bunu ancak global PALA bilir..Ama şimdilik benim gördüğüm -kendimce analiz ettiğim bu..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gücü yetse benim tahtayada basacakta totosu yemiyor
    Hatırlıyormusun

Endeks nereye kadar düşer dediğinde Beyefendiyi (borsacı) tebrik edeceğiz galiba demiştim..
    Bence dün tebriği haketti

5. Ama sebebini hiç anlamadığım muhtemelen birinci halkanın bile tamamının bilmediği bir sebeple

Durmak yok düşmeye devam gibi duruyor.

Sebepsiz anlamsız ya da biz haberdar olana kadar iş işten geçmiş olacak çok önemli bir sebepten dolayı …

6. En büyük operasyon gubrf de yaşandı, günlerce taban tabana gidince herkesin dikkatini çekti, tepeden yüzde 220 düştü 130 dan sonra biraz aldılar, bikaç yıl bu seviyelerde dip çalışır muhtemelen.
    Sonra sırayla
    Sasa ve hektaşta operasyon çektiler.
    Onlarda bu seviyelerde dip çalışması yapar bikaç yıl muhtemelen.

Sırada hanki hisse var acaba, bana bakmayın ben doğuştan kazana düşmüşüm, en son benim kaada sıra gelir
    Neyise
    Hisseciler çok dikkatli olsun, sıra senin hissede olabilür
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Böylece ENFLASYONU ETKİLEYEN VARLIK ETKİSİ ORTADAN kaybolacak....

İşte bu ulvi gaye için BOFA kullanılıyor

Hem BOFA para kazanacak hem de enflasyona olumlu etki yapılacak...HALKIN-KY nın canı çıksın -kimin umurunda

Kendimden bilirim zarar ettiğimde aldığım domatesin bile hesabını yaparım...Yani BORSA ile varlıklı ve lüks harcama yapan kesimler var..Onların enflasyona etkisi için bu kurum istihdam ediliyor olabilir...ve imtiyazlarla donatılmış bulunuyor...

Sonuç; ARABA-BORSA-EV FİYATLARI vs... DÜŞER-REEL OLARAK DEĞER KAYBEDERSE, VARLIK ETKİSİ AZALIR...

Bence oyun bu...
    Öne alalım..Bence borsa biraz da bunun için düşüyor...

Ama aşağıda bir yer var...ORAYA GELSİN NET ORTA VADELİ ALIŞ YAPARIM...5 ay aradan sonra hisselenirim..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    9400

dillere pelesenk olmuş.200 gn ortalama...ve her seferinde buradan dönmüşüz...

Herkes işin sırrını çözmüşse o kural işlemez...Bence 9400 rakamı 30 gün içinde kırılacak..

ve mart- nisan 2025 e kadar bıst100 de 14.000 görülecek...

Daha ne diyeyim...KAYITLARA GEÇSİN...Bu sefer de tutarsa 3. olacak..Dokunulmazlık isterim..

Kriz mi-düzeltme mi..Bunu ancak global PALA bilir..Ama şimdilik benim gördüğüm -kendimce analiz ettiğim bu..
    çok iyi zaman dilimi araç alacagım ...borsada 1 tl bırakmamayı dusunuyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 280/998 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •