Originally Posted by
Hissedarxd
Bak şimdi nasıl merak ettim, ne yedin yaw, o kadar ?!..O değil çeyrek altınları bile yazmış...Bulaşmayım diyorum ama bu kadar da olmazki...
Neyse, ciddi şüphelerim var ama ben de keko'nun malları sattığına inanmıyorum, mesajlarındaki gerginlik ve saçmalıktan bu çıkarımım...Öbür türlü burası kahkahadan geçilmezdi...
*
Bu arada, Memet beyin finansallarla ilgili abidik gubidik yapacağına pek ihtimal vermiyorum ama Enis'i bilemem...Kulağı çekildiğine göre o da hizaya gelmiştir artık...
hiç bir zaman çeyreklerden burada bahsetmedim...gram altından bahsetmiştim...senin de hafızan zayıflamış...benden söz edilmediği sürece ben bir süreliğine buraya yazmak istemiyorum...benim sermayemin maliyeti sıfır hatta sıfırın da altında demem birilerini çok kızdırdığını biliyorum...benim de amacım zaten budur...bırakalım birileri öfkesinden çıldırsın...sık sık da bu lafı kullanacağım...bu laf ile birileri sonunda patlayacak...
ben bu hisseyi unuttum...kalsın kalabildiği kadar...çürümez bozulmaz...hala kardayım...bir çok akrabamın maliyeti 22-25 aralığında....sıkıntı yok...yola devam...bu hisseyi seviyorum ve emek de veriyorum...kim ne derse desin yola devam...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri