Sayfa 19/199 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olum daha önce sen kesin donunu masaya koymuş gibi rahat konuşuyon.bu konuda tecrübelisin heralde
    Alırım bak donunu
    10826 oldu herif donu kurtardı,
    Don dediğin nedir ki reisim hünkârım cakildaklı sidikli bez. Ver onun olsun sana incir yaprağı yeter reisim tertemiz mis gibi.

2. Yaw Ayasofya abi geldin topiki sabote ediyin, az ötede oyna şurda vob yapıyoruz, senin yüzünden zopa yedik, akşama gırgır yaparız.
    10755 bu sefer de tutmazsa ben oynamam
    Hamdım Piştim Yandım

3. Burdan dünkü gibi artı kapatırmıyız diye soruyorlar
    Yaw her gün papaz pilav yer mi
    Bugün de böyle oldu, riske girip masaya donunu koyan arkadaş kazandı. Yabcak bişii yok
    Ptesiye kaldı maç
    Hamdım Piştim Yandım

4. Don bizim için önemli, Ayasofya hisseci olduğu için anlamaz, don ona göre çakıldaklı sidikli bir bez parçası
    Endekis daytradeci vobcu masaya konan donu almaz, etik değil, demek ki adam çok müşkil durumda
    Elleşmeyiz dona
    Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor ptesi oynarız çokta fifi yani
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bana diyorlar ki, neden spotu kötülüyorsun.
    Bilen bilir, tarih 2023 ekim ayı. endekis 8 binlerde ve ralliye devam ediyor, ismi lazım değil p hissesini 22 taleden aldım neyise sonra endekis düzeltmeye başladı 7500 seviyesine kadar geri çekildi, bizim hissede 18 taleye kadar düştü. Neyise sıkıntı yok nassa endekis mecbur yükselir özü uzunvadede hep boğadır diye tutuyoruz hisseyi elimizde, gel zaman git zaman endekis 7500 den 2 ayda 11bine çıktı biz halen suyuniçinde... Tabiii borsa hep yükselmiyor arada düzelme düşüş falan derken tam 1 yılı doldurduk, hisse halen 22 tale endekis 9500 lerde
    Yani 11binlerden gelen endekis yarın bi gün düzeltme yada düşüşünü bitirip tekrardan yükselmeye başlar ama senin hisse yükselmeyebilür.
    O yüzden diyorum
    Endekis yükselebilir ama senin hisse yükselmeyebilür deye
    Ben kızmayım da kim kızsın
    Hamdım Piştim Yandım

6. Şu hisseyi al bu hisse x12 yapıcak falan filan fistan küllüm yalan
    Ben kandırıldım siz kanmayın.
    Herif endekis mühendisi
    İstediği ücbeş hisseyi fışkırttırır senin hisseler gitmez melül melül bakarsın
    Ben kimseye kızmıyorum kendime kızıyorum, lan salak madem endekisin burdan yükseleceğini düşünüyorsun hisse yerine endekis alsaydım daha mantıklı bir iş ve kar yapmış olucaktım.
    Tecrübe kazandım artık üüüle yapıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün hep çarpıldık mınakoyu, zararına kapattığım lönkü 10582 den tekrardan açtım.
    Şu çok sevdiğim hareketi de yapıyım herif iyicene gıl olsun
    10582 den lönk devam
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana diyorlar ki, neden spotu kötülüyorsun.
    Bilen bilir, tarih 2023 ekim ayı. endekis 8 binlerde ve ralliye devam ediyor, ismi lazım değil p hissesini 22 taleden aldım neyise sonra endekis düzeltmeye başladı 7500 seviyesine kadar geri çekildi, bizim hissede 18 taleye kadar düştü. Neyise sıkıntı yok nassa endekis mecbur yükselir özü uzunvadede hep boğadır diye tutuyoruz hisseyi elimizde, gel zaman git zaman endekis 7500 den 2 ayda 11bine çıktı biz halen suyuniçinde... Tabiii borsa hep yükselmiyor arada düzelme düşüş falan derken tam 1 yılı doldurduk, hisse halen 22 tale endekis 9500 lerde
    Yani 11binlerden gelen endekis yarın bi gün düzeltme yada düşüşünü bitirip tekrardan yükselmeye başlar ama senin hisse yükselmeyebilür.
    O yüzden diyorum
    Endekis yükselebilir ama senin hisse yükselmeyebilür deye
    Ben kızmayım da kim kızsın
    Bunun çözümü vobdan önce spotta sepet yakmak. Poker gibi petkm all-in yaparsan olmaz.

Sayfa 19/199 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •