Hazine Maliye Bakanı : Risk primimiz 700’den 270’e düştü.
Bakan Şimşek : Ülkemizin rezervlerini iyileştirdik , dış kırılganlığını azaltmak ana hedefimiz
Hazine Maliye Bakanı : Risk primimiz 700’den 270’e düştü.
Bakan Şimşek : Ülkemizin rezervlerini iyileştirdik , dış kırılganlığını azaltmak ana hedefimiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
(Türkiye'nin gri listeden çıkması) Bakan Şimşek: "Ülkemizin itibarı, dış şoklara karşı dayanıklılığı arttı"
Bakan Şimşek : En zorlu dönemi geride bıraktık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Şimşek : Enflasyon en kötü vergidir , enflasyon gelir dağılımını bozuyor , dar gelirliyi olumsuz etkiliyor
Bakan Şimşek : Bir geçim sıkıntısı olduğunun farkındayız .
Bakan Şimşek : 2025 sonunda enflasyonu %20’nin altına indireceğimizi inanıyoruz
Bu safsatalara hala inanan var mı acaba. Sanırım var ki bu zevatlar hala bu cümleleri kuruyorlar. Yahu kardeşim bu ülkede geldiklerinden beri en bariz halkı yanıltarak soyma taktiklerinin başında ''ENFLASYON'' yalanı gelir. Bir kere ağızlarından biz hane halkının ''SATIN ALMA GÜCÜ'' nü artıracağız diyorlar mı demiyorlar.. Çünkü artırmayacaklarını kendileri de biliyorlar.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
https://x.com/i/status/1835317652559946057
Atatürk yerine Abdülhamid i lider görenler için....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri