Hazine Maliye Bakaný : Risk primimiz 700’den 270’e düþtü.
Bakan Þimþek : Ülkemizin rezervlerini iyileþtirdik , dýþ kýrýlganlýðýný azaltmak ana hedefimiz
Hazine Maliye Bakaný : Risk primimiz 700’den 270’e düþtü.
Bakan Þimþek : Ülkemizin rezervlerini iyileþtirdik , dýþ kýrýlganlýðýný azaltmak ana hedefimiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
(Türkiye'nin gri listeden çýkmasý) Bakan Þimþek: "Ülkemizin itibarý, dýþ þoklara karþý dayanýklýlýðý arttý"
Bakan Þimþek : En zorlu dönemi geride býraktýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Þimþek : Enflasyon en kötü vergidir , enflasyon gelir daðýlýmýný bozuyor , dar gelirliyi olumsuz etkiliyor
Bakan Þimþek : Bir geçim sýkýntýsý olduðunun farkýndayýz .
Bakan Þimþek : 2025 sonunda enflasyonu %20’nin altýna indireceðimizi inanýyoruz
Bu safsatalara hala inanan var mý acaba. Sanýrým var ki bu zevatlar hala bu cümleleri kuruyorlar. Yahu kardeþim bu ülkede geldiklerinden beri en bariz halký yanýltarak soyma taktiklerinin baþýnda ''ENFLASYON'' yalaný gelir. Bir kere aðýzlarýndan biz hane halkýnýn ''SATIN ALMA GÜCÜ'' nü artýracaðýz diyorlar mý demiyorlar.. Çünkü artýrmayacaklarýný kendileri de biliyorlar.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
https://x.com/i/status/1835317652559946057
Atatürk yerine Abdülhamid i lider görenler için....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri