Sayfa 452/472 İlkİlk ... 352402442450451452453454462 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Buraya gelip EYT ye bok atan insanlardan n... ediyorum... Bizi bu hale getirenlere gıkları çıkmaz, ama burda gelir 3 kuruş emekli maaşı alan adamlara laf eder...9000 küsür gün pirim ödemiş adamlara laf atacak kadar .... neyse bana kalsın..Ama ellerine fırsat geçse bir dakika bile beklemden emekli olur çoğu..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Buraya gelip EYT ye bok atan insanlardan n... ediyorum... Bizi bu hale getirenlere gıkları çıkmaz, ama burda gelir 3 kuruş emekli maaşı alan adamlara laf eder...9000 küsür gün pirim ödemiş adamlara laf atacak kadar .... neyse bana kalsın..Ama ellerine fırsat geçse bir dakika bile beklemden emekli olur çoğu..
    Katılıyorum, imza..

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ben de katılıyorum.
    Bir imza da benden.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
    teşekkür ederim sağolun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eğer dürüst ve onurlu bir yaşam yaşayan biriyseniz devletten tek alabildiğiniz şey emekli maaşıdır. Bunun içinde uzun yıllar prim ödersiniz. yani aldığınız maaş da aslen sizin yatırdığınız primlerdir.
    Yok öyle biri değilseniz tabi devletten alacağınız, vergi affı, kaçak binanıza af, torpilli iş, yolsuz ihaleler, haketmeden tahsil edilen paralar vb birçok şey olabilir.
    Ne güzel özetledin durumu. Onurlu bir insan devletten sadece emekli maaşı alır.Bir de emlak vergisi, ötv, mtv, kdv vs hatta maaşından kesilen gelir vergisi...hep devlete verir..bir gün bile geciktirmez vergisini..öyle vergiye af vergi kaçırma vs zinhar olmaz. bu devletten her türlü alacaklıyız, hırsızın arsızın da yükü bizim üzerimizde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Zulüm devam ediyor... Benim emeklilik kasıma kaldı... Evraklar eksik dediler...yazı yazdılar.. 1 ay önceden de haber vermemişsin kasım 4 ünde emekli olabilirsin dediler...Yoksa tazminat alamazsın diyorlar... emeklilikde ihbar süresi yok diyorum...ben hemen olacam diyorum. ozaman dava açıp alırsın kıdemi diyorlar..Yazılı cevap verin diyorum, cevap verme süresi 1 ay diyorlar..... dava açsam en az 1 yıl sürer para erir..Bilinçli yapıyorlar.. bende 15 inde bir maaş daha alıp emekli olacam..bunlara bu yarar... ekimin 15 inde olacakken 15 kasıma kaldı. bir 70 bin daha maaş ödesinler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Anladımki bana bilinçli yapıyorlar....

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Zulüm devam ediyor... Benim emeklilik kasıma kaldı... Evraklar eksik dediler...yazı yazdılar.. 1 ay önceden de haber vermemişsin kasım 4 ünde emekli olabilirsin dediler...Yoksa tazminat alamazsın diyorlar... emeklilikde ihbar süresi yok diyorum...ben hemen olacam diyorum. ozaman dava açıp alırsın kıdemi diyorlar..Yazılı cevap verin diyorum, cevap verme süresi 1 ay diyorlar..... dava açsam en az 1 yıl sürer para erir..Bilinçli yapıyorlar.. bende 15 inde bir maaş daha alıp emekli olacam..bunlara bu yarar... ekimin 15 inde olacakken 15 kasıma kaldı. bir 70 bin daha maaş ödesinler.
    Sıkıntı yok, hep beraber bu ayak oyunlarını tahmin ettiğimiz için erkenden emeklilik işine girdin...Kasım15 ise sıkıntı olmaz. Yeni bir yokuş yapmasınlar da..Sen yine de yakın takipte ol. Yeni bir bahane uydurmasınlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 452/472 İlkİlk ... 352402442450451452453454462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •