bear abi sen çok düşük kademeye işlem yapmışsın.
ort 3 kademe..
komisyona çalışıyon ellam.![]()
bear abi sen çok düşük kademeye işlem yapmışsın.
ort 3 kademe..
komisyona çalışıyon ellam.![]()
laf açılmışken..
1000 tl altı standart komisyon mu ?
sistem tutarsa ona göre bağlayak.
benim robot listeye kaç hisse yazarsam o kadar hisseye istediğim saniye aralığı ile kontrol ederek işlem yapar (3 saniyede 1 5 saniyede 1 kontrol ettiriyorum genelde)
merkezde sisteme takılır listeye girerse MT ye bildirim gelir gelen bildirimi MT nin müşteriye bildirimi zorunlu
müşteri inatla yapmaya devam ederse 6 ay işlem yasağı gelebilir.
haftanın 4 günü yap 1 gün mola ver yırtarsın(herhalde) yırtmak kesin değil.
500 tl 1000 tl.lik emirlerle robot bugün 195,000 tl hacim yapmış kullandığı para 15 - 20 bin arası.
hisse tarafı beni kesmiyor viop tarafında işlem yapmamak kendimi oyalamak istediğimde kuruyorum hisse tarafına robotu veriyorum 50,000 tl al oyna yandan bende sana yardım ederim diyorum akşama kadar takılıyorum öylesine.
viopta günlük 50-100 milyon hacim yapmanın yanında bu taraf çerez geliyor ne kar ne zarar dokunuyor. maksat vakit geçsin.
Bear_Bull
@BearBull26
maksat dostlar alışverişte görsün karında zararında değilim ama zararı kabul etmem ille kara geçirene kadar uğraşırım
en minik alınabilecek komisyon 1 kuruş
hacim üzerinden alınır.
bankalar 1000 tl altı işlemde 1 tl lik hissede olsa 1000 tl lik hisse de olsa 1000 tl üzerinden hesapla
normal komisyonunu alır aracı kurumlarda (genelde) hacim üzerinden olur
ama 1 kuruş altı para kesemediğinden her işleme en az 1 kuruş keser.
Bear_Bull
@BearBull26
https://x.com/deli___yurek/status/1839697082648564155
Bugün 18741 yeni jeton atılmış makinaya. Yeni jetonların hepsi de Bofa, HSBC, İş.
Buyur burdan yak. Pazartesi nasıl olcak gün sonu merak ediyorum.
bilgiler için tşk üstad.
maksat bir lot değil zaten.. kademeye lot gelse keşke.
löp löp girsek paraları
nerdeeeeeeeeeeeeeeee.....
ama deniyoruz bakalım...![]()
Yer İmleri