Sayfa 826/885 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

--bundan bir cacık olacağını hiç sanmıyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Senin gibi çocuklar gibi 3_5 bin lot toplamiyorum... bu günlük sadece 43 bin adet topladım..
    Kazançkapısı'na söyle ona gönderdiğim şeyi sanada atsın, sonra oradaki rakamı 2 ye katla...Ben sabırlıyımdır, piyasa bozarsa 22 ye getirme ihtimalleri var. . İşte o zaman anahtar alma oyunu oynayacağız gençlerle...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. kekonun yaş 50 de kafa yaşı gerçekten tam bir çocuk takipçilerine Allah yardım etsin

hani burada genel kurula katılacam falan filan edenler temenni ve dilek bölümünde söz hakkı alan olmamış hisse elinde olunca ahkam kesenler katılacam soracam diyenler kabuğuna mı çekildi yoksa gitmeye tenezül mü etmedi gaz vermeye benzemiyor değil mi bu işler

4.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Hissedarx, %15lik payın tamamının alınmasını nasıl yorumluyorsun ?
    Bence İspanya'dan sonra buradan da kıçına tekmeyi bastı sayın patron...Çok yaramazlık yaptı demekki...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bence İspanya'dan sonra buradan da kıçına tekmeyi bastı sayın patron...Çok yaramazlık yaptı demekki...YTD
    Enis bey avrupa’da büyütecek ve marka yapacak kişi ne tekmesi

6. Bugün genel kurul’a katıldım..
    Mehmet bey ve Enis bey ile 1,5 saat görüşme fırsatı buldum..
    Piyasanın eleştirilerini ve yatırımcıya dokunmaları konusunda güzel bir brifing verdiğimi düşünüyorum..
    Enis bey kalibresi çok yüksek bir patron..
    Teşekkür ediyorum kendilerine..

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bundan bir cacık olacağını hiç sanmıyorum...
    Olur dostum olur...sabreden meyvesini de yiyecek..

8. VAİA AŞ enisinmiydi ki , nasıl tekme atmış olacak ona bu şirketin paylarını alarak anlamadım.

Arkadaşlar yeter kavga ettiğiniz agrasiff yeter dostum. Tamam bende salladım dozunda bırakmamız lazım. Biseyleri öğrenip yol haritamızı ona göre çizmemiz lazım.

Faydalı şeyler konuşalım artık rica ediyorum. Bu kavganın sonu gelmez 500de olsa hisse bisey bulunur sallanacak yeter bence.

Sayfa 826/885 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •