Sayfa 522/584 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. İmtiyaz uzatımında en kötü 50'lerde olamalı, bakalım bilanço önesi mi yoksa sonrası mı gelecek, bakan bey bu sene içerisinde demişti, bugün de olur 30 aralık da olabilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İmtiyaz uzatımında en kötü 50'lerde olamalı, bakalım bilanço önesi mi yoksa sonrası mı gelecek, bakan bey bu sene içerisinde demişti, bugün de olur 30 aralık da olabilir.
    Bu imtiyaz haberi önemli 90-95 milyonluk ülkenin 25 yıllık fiber İnterneti ile ilgili. Bu haber ile ttkom, tcell eşliğinde tüm bist100 e bir hareket, momentum getirebilir. Onun için bu haberi doğru zamanda kullanacaklardır.

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bu imtiyaz haberi önemli 90-95 milyonluk ülkenin 25 yıllık fiber İnterneti ile ilgili. Bu haber ile ttkom, tcell eşliğinde tüm bist100 e bir hareket, momentum getirebilir. Onun için bu haberi doğru zamanda kullanacaklardır.
    Katılıyorum, çünkü zaten fiili dolaşımı çok az, bir de piyasadaki malın çoğu toplanmış görünüyor, iyi kullanılabilirler endeks için.
    Geçenlerde görüp de geçemediği 47.32 üstüne atarsa ivmelenebilir.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Kırmızı barın güzeli olur mu.... olur olur..

al sana güzel kırmızı bar.. artık bu seviye üstü güzel altı üzer seviyesi oldu..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

46.06 ve üzeri kapanış güzel olur 45.96 ya da hayır demem..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Endeks de Telekom da fena çalkalanıyor, kim döküle kim sağ kala bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Endeks de Telekom da fena çalkalanıyor, kim döküle kim sağ kala bakalım.
    Tahtacının istediği ve beklediği mal gelmedi demek ki yoksa 47 devirmişti şimdi.
    Temelci hocam az bir versen bir şeyler, fazlalıkları elden çıkarsan dokunmaz sana.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Endeks de Telekom da fena çalkalanıyor, kim döküle kim sağ kala bakalım.
    hepsini döktüm.. dönüp 45.56 ve 45.72 da den geri aldım.. silkeleme hareketini 47.00 ye çarptığında yapmıştı.. bu nedenle şimdi silkeleme yapma olasılığı daha az.. 46.06 üzeri kapanış yaparsa bu daha da azalacak..

46.0491 seviyesindeki turkuaz üzerine çıktı.. sarılar mutlak stop.. kırımız ve pembe dışına çıkmak için uğraş verecek..

Sayfa 522/584 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •