Sayfa 225/275 İlkİlk ... 125175215223224225226227235 ... SonSon
Arama sonucu : 2196 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    maalesef her şeyde olduğu gibi celladına aşık bir milletiz. acem 70'ten verdiği malları 40 tan almaya aldırmaya gelmiş. yanına botlarını da getirmiş hoş geldin çekiyorlar. arkadaşlar insanlarla alay etmeyin 1 sene oldu ve fiyat geçen seneni altında. bu operasyonu yapan kişi ta kendisi..

şu günde bile yeşil yakamıyor hisse can çekişiyor. daha ne kadar aşağı verecekler allah bilir.
    Sen neyin kafasını yaşıyorsun be birader. Bu acemşah dediğin adam da sıradan birisi. Hisselerin ne zaman yükseleceğini bilse adam zengin olur. Herif sadece yorumlama yapıyor. Ben kendisi tanıdığımdan beri adel tutuyor. 10 sene olmuş. Evveliyatını bilmiyorum sen düşün. O yüzden insanları boş yere suçlamayı bırak.

2.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Sen neyin kafasını yaşıyorsun be birader. Bu acemşah dediğin adam da sıradan birisi. Hisselerin ne zaman yükseleceğini bilse adam zengin olur. Herif sadece yorumlama yapıyor. Ben kendisi tanıdığımdan beri adel tutuyor. 10 sene olmuş. Evveliyatını bilmiyorum sen düşün. O yüzden insanları boş yere suçlamayı bırak.
    şimdi sana bişey derdim de neyse....

3. Acem ve müridleri elinde kalan son malları 40 liradan mı vermeye gelmiş bu piyasada kime satacaksınız ulan 30 lira yakındır

4.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    Acem ve müridleri elinde kalan son malları 40 liradan mı vermeye gelmiş bu piyasada kime satacaksınız ulan 30 lira yakındır
    Tahta yapıcı devre dışı. Birileri ile anlaşılmış gibi gözüküyor. Anlaşma fiyatı 40 mıdır 30 mudur bilemeyiz. Piyasa değerini 3 milyar aşağı çektiler. Bu saatten sonra herşey olabilir.

ocak ayında yazmışız pahalı diye. bir de acemden cevap gelmiş. pehh. hala inanan varmı buna.

6.  Alıntı Originally Posted by bardakçı Yazıyı Oku
    bu kağıt pahalı daha evvelde yazdım. şahşi fikrim 40 lar alım için uygundur. gelmezse yolu açık olsun.
    yanlış alıntıladım galiba yukarıda. bir de cevap yazmış bi b.k biliyomuş gibi.bu arada 19 ocak 2024 fiyatı 64 lerde. pehhh. boşa geçen bir sene.

7. Ne alaka?savaşta da hastaneleri bombalıyorlar..Filistin de yapmadılar mı

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by bardakçı Yazıyı Oku
    yanlış alıntıladım galiba yukarıda. bir de cevap yazmış bi b.k biliyomuş gibi.bu arada 19 ocak 2024 fiyatı 64 lerde. pehhh. boşa geçen bir sene.
    Alım yaptınız mı 40 lar geldi.

Sayfa 225/275 İlkİlk ... 125175215223224225226227235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •