Sayfa 113/151 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. gold ağustos vade 1247,75 den ilk satışı açtık bakalım hayırlısı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. aha geldiimm. yaptım ettim açtım kapattım deyince takipteyim.hahahahaha))

3. kontrol en üst düzeyde. hahahahaha

4. bıkana kadar geldi gene tipini .......
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. gene değil yine. muahahahaha

6. Usdtry ve eurtry supdem testleri tamamlandı bakalım şimdi usdtry longların üstüne gold shortları çektik.
    Yok trump ona dalacak yk rusya buna kaktıracak kulakları tıkıyorum teknik ne derse o.
    1243,93 ü gold aşağı kırarsa 1221 e kadar uzayan bir bar beklentim var bakalım gerçekleşecek mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    gene değil yine. muahahahaha
    Gene ve yine kelimeleri eş anlamlı iki kelimedir. "Gene" kelimesinin sözlüklerde olmadığı, yanlış kullanıldığına dair bir kanı söz konusu olsa da aslında TDK'nın sözlüğünde, Dil Kurumunun sözlük ve imla kılavuzunda, Ali Püsküllüoğlu'nda "gene" sözcüğüne yer verilmiştir.

Gene, yine demektir.

8.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Gene ve yine kelimeleri eş anlamlı iki kelimedir. "Gene" kelimesinin sözlüklerde olmadığı, yanlış kullanıldığına dair bir kanı söz konusu olsa da aslında TDK'nın sözlüğünde, Dil Kurumunun sözlük ve imla kılavuzunda, Ali Püsküllüoğlu'nda "gene" sözcüğüne yer verilmiştir.

Gene, yine demektir.
    Hocam alıntılama şunu rica ediyorum eşelenir eşlelenir gider engelle geç.

Sayfa 113/151 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •