Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5375 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Gelecek cevabi yazayim, görüşmeler devam etmektedir,tum detaylar kamoyu ile paylasilacaktir tadinda birşey.
    aslinda ben de ayni fikirdeyim fazla da umitli degilim o konuda ama benimkisi bir tepki babinda rahatsizlik vereyim gibisinden,
    En azindan birisinin kafasi atti sabri tasti desinler.

2.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    aslinda ben de ayni fikirdeyim fazla da umitli degilim o konuda ama benimkisi bir tepki babinda rahatsizlik vereyim gibisinden,
    internet ortamında SPK'ya yazabilir miyiz?

3.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    Mantıklı hareket

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben de sizinkine bir cümle ekleyerek yatırımcı ilişkilerine yolladım. Çok sayıda yatırımcıdan bu şekilde tepki alırlarsa belki bir zahmet doyurucu bir açıklama yaparlar...

Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben de sizinkine bir cümle ekleyerek yatırımcı ilişkilerine yolladım. Çok sayıda yatırımcıdan bu şekilde tepki alırlarsa belki bir zahmet doyurucu bir açıklama yaparlar...
    çok güzel. inşallah sayıyı artırırız. iş bankası da bazen alım yapıyordu. en son yılın son günlerinde aldı. kağıt nefes almıştı. bunu yapsalar...

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    ayni metni oldugu gibi kullanmayin aman yoksa junk mail spam muamelesi gorur.obur turlu de gorur gerci ama en azindan biraz degistirin cumle yapisini sondakini basa bastakini sona falan alin.

evet sayimiz arttikca gozumuzun ustunde oldugunu da anlarlar!
    haftaya bu aymazlik devam ederse SPK'ya da yazariz, bi de oradan yesinler sumsugu ;)

hatta ben Yigit Bulut'a yazacagim. adam zaten Is Bankasi yonetimine gicik, biti kadar sevmiyor. Bi falsosu olsa da TV de gazetede dillendirsem diye firsat kolluyor. Biraz ayaklarini denk alirlar en azindan, kopeksiz koyde degneksiz gezmesinler. Yok oyle sol cepten sag cebe atip zarar ediyoz bugunluk idare edin diyip milletin sirtina semer vurmasinlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sizin şaka olarak bahsettiğiniin farkındayım ama inanın benim de aklıma geldi bu yiğit buluta yazma olayı. Şu birleşme olayı açıklanmadan harekete geçmek belki erken olur o yüzden bekliyorum. Belki TSGYOya bir bedelli yaptırıp bilançoyu, borçları vb düzeltip ondan sonra makul bir birleşme açıklanır diye umut ediyorum ama sadece bir umut tabiki. 15 temmuzdan önce almıştım 1,65 maliyetle ve o zamanlarda genelde endeksle beraber artıp azalırdı. Şimdi endeks zirvede bizim durumumuz ortada. Daha ne kadar bekleyeceğiz hiçbir bilgi yok. Sabrımız taşıyor gerçekten de...
     Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    ayni metni oldugu gibi kullanmayin aman yoksa junk mail spam muamelesi gorur.obur turlu de gorur gerci ama en azindan biraz degistirin cumle yapisini sondakini basa bastakini sona falan alin.

evet sayimiz arttikca gozumuzun ustunde oldugunu da anlarlar!
    haftaya bu aymazlik devam ederse SPK'ya da yazariz, bi de oradan yesinler sumsugu ;)

hatta ben Yigit Bulut'a yazacagim. adam zaten Is Bankasi yonetimine gicik, biti kadar sevmiyor. Bi falsosu olsa da TV de gazetede dillendirsem diye firsat kolluyor. Biraz ayaklarini denk alirlar en azindan, kopeksiz koyde degneksiz gezmesinler. Yok oyle sol cepten sag cebe atip zarar ediyoz bugunluk idare edin diyip milletin sirtina semer vurmasinlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •