Sayfa 147/211 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Bilanço yayınlanmış değişen bir şey yok aynı politikaya devam 1 milyar 461 milyon küsür hasılat brüt 89 90 milyon civarı kar net 54 milyon erken gönderdiler bilançoyu aceleleri var herhalde hayırlı olsun bütün paydaşlara

2. 955 milyon nereye bilin bakalım sağ cepten sol cebe hammadde parası şaşırdık mı hayır o paralar benim ve kalabilen paydaşların cebine girene kadar buralardayız tahtacı

3. Ana pazar hisselerinin birçoğu plastik kartın üçte biri kadar dörtte biri kadar anca ciro yapabiliyor buna rağmen plastik karttan çok daha yüksek kârlar açıklıyorlar memleket sevdalısı devlet yetkilileri duyun sesimizi Bizim gördüğümüzü sizin görememe ihtimaliniz yok İnşaallah firma yetkilileri akıllarını başlarına alırlarda kimsenin bir şey yapmasına gerek kalmaz bütün paydaşları bol bereketli kazançlı haftalar aylar diliyorum.

4. Yarında arti açar eksi kapatırız huyu çıksın
    tahtacinin. Doldur boşalt bakalim

5. Ülke genelinde toplu taşımada Türkiye kart kullanilacak

6.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Ülke genelinde toplu taşımada Türkiye kart kullanilacak
    Pkart Türkiye kartta var mı ? Bu konu da bir bilgi goremedim ben bu anlasma gizlilik kapsaminda olan kamu anlaşması olamaz. Varsa bilgisi olan paylasirsa seviniriz. Gecmiste kent kartlarin bir kismini ekart bir kismini pkart bir kismi da farkli bir şirket üretiyordu.
    Tabi değil Türkiye Dünyaya kart üretse Thales e gider o paralar biz bakariz kart basina 1 tl falan kar edemiyor hala

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Salla tahtacı salla belki bir şey ... dökülür

8. Şaşırdık mı? Hayır..

Sayfa 147/211 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •