Ortalama emekli yasi 48 ama benim etrafimda suruyle 38 yasinda emekli olmus var
EYT yasasi gectiginde inanilmaz sayida insan 50 yasin altinda emekli oldu
Insanlarin gittikce daha uzun yasadigi bir donemdeyiz boyle bir donemde 38 yasindaki adam emekli edilirmi 50 yasin altinda adam emekli edilirmi? Bunun dunyada bir ornegi yok.
Dunyadaki en dusuk emeklilik yasi bizde ikinciside 55 ile Dubai. Ikinciden sonrakiler 60 ve civari cogunluk 65 ver uzeri
Uyanik oldugunu zannedenlerde soyle cevap veriyor "efendim Turkiyede yasam Avrupadan daha kisa onuda dikkate alsana"
Emeklilik yasinin 60 in uzerinde oldugu Avrupa da olmayan cook ulke var. Yasam bir tek bizde kisa degil dunya genelinde de boyle
20 yil calisip 30 yil emekli maasi alanlar var akrabalarimdan utanmadan hala maasimiz cok dusuk keske zamaninda Almanyaya gitseymisiz diyorlar. Adam bunu Kusadasindaki yazliginda her gun denize girerek soyluyor. Katil olmak isten degil. Ellerine almislar yesil pasaportlari gez babam gez turkiyeden aldiklari yari fiyatli euro lari harcayip duruyorlar ve her gun sikayet ediyorlar. Bitmez tukenmez sikayet. Niye maaslari 1000 euro esiti degilmiste omurleri devlete hizmetle gecmiste yok efendim kaziklanmislarda vs vs
Seytan diyo....
Kamala Harris karısı çok silik diyorlar, sarı kafa seçimi alacak gibi.
Herif tarihte ilk defa ardarda iki defa seçilmemiş tek başkan olacak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
G. Amet abi çoştu yine, ben hesap ettim 9 Eylül 1999 tarihinde 13 yaşında sigortalı olursa 38 taşında emekli olabilir, bu özelliği taşıyan kaç kişi vardır Türkiyede ve bu göt herifin etrafında mı hepsi?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Eski vesikalık fotoğrafı çoğalttırmak için sorduğumda 250 deyince kaç adet dediğini hatırlamıyorum!![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Yer İmleri