Sayfa 347/498 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 3978 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Bankalar serenay sarıkaya gibi
    Yine ben, yine ben, yine ben diyor…
    https://www.youtube.com/shorts/fD0tI...?feature=share
    Bizimki küçük Emrah ın boynu bükükler filmindeki gibi.. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bankalar serenay sarıkaya gibi
    Yine ben, yine ben, yine ben diyor…
    https://www.youtube.com/shorts/fD0tI...?feature=share
    Bizimki küçük Emrah ın boynu bükükler filmindeki gibi.. ytd
    Stopaj etkisi haricinde bugün açıklanacak siiii piyide önden yukarıdan karşılatmak istiyor olabilirler diyecem ama bunlar olacakları önceden bildikleri için diyemiyorum.. ha siiii pi ordan
    Ytd

3. Finansallar açıklanma tarihi 8 Kasım mış.. ytd

4. Bu endekste 40 altında kalmak risk değil mi tahtacı, son kararlarla borsaya biraz para gelebilir ona göre.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu endekste 40 altında kalmak risk değil mi tahtacı, son kararlarla borsaya biraz para gelebilir ona göre.
    Bawer Hc para parayı çekebilmesi için finansalları görmek lazım ama 😊 ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bawer Hc para parayı çekebilmesi için finansalları görmek lazım ama 😊 ytd
    Sise'nin ölüsü bile bu fiyatları hak etmiyor Spenc hocam, konjonktürel sebeplerden geçici bozulmalar problem olmamlı.
    Haftaya bugün gelecek, tahminlere göre de gelirse eski seviyelere atak yapar bence.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sise'nin ölüsü bile bu fiyatları hak etmiyor Spenc hocam, konjonktürel sebeplerden geçici bozulmalar problem olmamlı.
    Haftaya bugün gelecek, tahminlere göre de gelirse eski seviyelere atak yapar bence.
    Yaşadığımızı hakkıyla yaşayabiliyor muyuz? Ya da yaşanılanı hakediyor muyuz? Kendimize sorarsak.. cevabı kendimizde yatıyor zaten. Ytd

viop ile ilgili birşeyler karalayalım.şimdi burada sadece viop ya da spota bakmak bizi yanılgıya sürüklüyor.x şu kadar shortta y bu kadar longta falan anlamlı değil.

spotta malı olan da fiyatı sabitlemek için short açıyor.aracı kurumun spotta ne kadar şişe saklıyor viopta ne kadar net hangi işlemi açmış takip etmesi karmaşık.

activex31 burada olduğu zamanlar genelde elinde sakladığından fazla viopta işlem açan TEB belirleyivi oluyor ve aldığı poziyonlar karlı kapanıyordu.

şu an vaziyet ne alemde vioptan uzak kaldım riske edilecek para da az viop için ancak ilgilenenler TEB i takip etsin genelde shortta ise spota düşecek demektir.yaş tahtaya basmıyorlar

Sayfa 347/498 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •