Sayfa 535/583 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    günün dikkat çeken indikatörleri... yeşil 120 pembe 55 günlük.. kafa suyun üzerinde.. nefes alma zamanı..

Piyasa kötü olmasına ragmen saglam duranlardan. Hafta sonu not ayrımı ile endekste katkı verirse, şu mor ortalama 50,xx lere bilanço öncesi bir öpücük atar herhalde )

bir öpücükten bir şey olmaz.. öpsün öpsün...

bn bigdata,kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bir öpücükten bir şey olmaz.. öpsün öpsün...

bn bigdata,kazancınız bol ve daim olsun..
    Ülke gündemi müsaade etse sanki bir öpücükle yetinmeyecek nirvanaya ulaşacak. 😃

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ülke gündemi müsaade etse sanki bir öpücükle yetinmeyecek nirvanaya ulaşacak. 😃
    Aynen, yoksa 50 üstündeydi şimdi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

ya öpeceksin, yada öpüleceksin... temas yok diyorsan satacaksın... dönüp yine alacaksın..

yazdım ama yapmadım..elim çok gitse de tukuaz ve eş değer kırmızı pembe üzerinde olduğu için yapamadım.. üstelik kırmızı pembe birleşim sonrası % 51 kırmızı bar gelir olasılığına rağmen satmadım... pişman da oldum..

bu grafik teknik olarak,güvende olduğu mesajını verse de,kısa çalışanlar için kırmızı stop, turkuaz mutlak stop çalışır...iyi çalışmalar

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ya öpeceksin, yada öpüleceksin... temas yok diyorsan satacaksın... dönüp yine alacaksın..

yazdım ama yapmadım..elim çok gitse de tukuaz ve eş değer kırmızı pembe üzerinde olduğu için yapamadım.. üstelik kırmızı pembe birleşim sonrası % 51 kırmızı bar gelir olasılığına rağmen satmadım... pişman da oldum..

bu grafik teknik olarak,güvende olduğu mesajını verse de,kısa çalışanlar için kırmızı stop, turkuaz mutlak stop çalışır...iyi çalışmalar

Kapanışta dökülen elmaları topladılar yine. Eger yarın ulke gundemine yeni bir haber duşmezse 49-50 arasını yine deneyebilirler.

7. Sıkın dişinizi çarşamba akşamı bilanço geliyor. Her ay 2-3 milyon abone tarifesini misliyle yeniliyor. Ben iki misli fiyatla yenledim mesela. Bunlar her çeyrekte gelirleri misliyle arttıracaktır. Müdürde imtiyaz başvurusu yıl bitmeden yenilenecek demişti. Bu hisse için çok iyi beklentiler.ben elimden geldiğince karınca misali topluyorum. Fakat takaslara bakınca hep küçük yatırımcı malını kaptırıyor balinalara. Bizimkiler gidip nerde 2x,3x,5x lafı ile kerizlere çakılan hisse var gidip yapışır.geçen sene 80 den reeyder kapışıyorlardı.bende 20 den ttkom topluyordum.şimdi reeyder 20 lerde .ttkom 50 lerde. Kim şeyim hıyar dese bi avuç tuz alıp koşuyor bizi xxx ciler.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

8. İlginç şekilde hala basıyorlar. Yarın bilançoda net karı bi şekilde hiç etselerde gelirlerde yükselişler kaçınılmaz. Varlık fonu bankalara borcunu ödedi mi acaba. Blok hisse satışı yada kinci halka arzı nasıl yapacaklar acaba. İmtiyaz uzatımı, 5g ihalesi hepsi hala belirsiz. Nebiçim bi yönetimi var bu şirketin. Hiçbir ses soluk yok...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Sayfa 535/583 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •