Sayfa 2012/2208 İlkİlk ... 1012151219121962200220102011201220132014202220622112 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 16,089 - 16,096 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    Erbakan'ın ÖLÜ YÜZÜ PUDRALAMAK diye bir deyimi vardı. Demireli eleştirirken, istatistik rakamları ve kamuoyu araştırmaları sonuçları ile oynayarak, algı yönetimi ile, felaketi izlemeye çalışanların aslında ölü yüzü pudraladıkları, hastayı tedavi etmek yerine, umut tacirliği yaparak vakit kaybettiklerini söylerdi. Algı ile ölü dirilmez, ama hastalar gerçek teşhis ve tedavi uygulanmadı için ölüme sürüklenir. Geç kalınca panik içinde bir şeyler yapmalım derken, kaş yapayım derken göz çıkartılır. Ağzı kan çanağı, kızılcık şerbeti içmiş. Dişleri dökülecek. Kol kırılır yen içinde kalırsa, o kol ya kangren olur kol kesilir, ya da kemik eğri kalır, o kol çolak kalır. GERÇEK KİMİ ZAMAN ACIDIR, AMA HERKES İÇİN EN İYİ OLANIDIR. Yarın "Kendim ettim, kendim buldum" şarkısını söyleyip, ağıt yakmamamız için özeleştiri ve gerçeklerle yüzleşmek şart.

https://x.com/aDilipak/status/1853716812459819234
    @erefefik

2. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    HAYDAAA! SON DAKİKA: Beyaz Saray, ABD Kongre Binası ve Başkan Yardımcısı Harris'in ikametgahının dışına güvenlik çiti yerleştiriliyormuş.. Bunlar seçim mi yapıyor, darbeye mi hazırlanıyor, iç savaşdan mı korkuyor. İster misiniz OHAL, Sıkıyönetim filan etsinler. Ya da dikkatleri başka yöne çekmek için 11 EYLÜL gibi bir kriz çıkartsınlar. Hadi bir ezoterik noktaya dikkat çekelim (9/11)'e dikkat!
    Darbe geliyor darbe...
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Darbe geliyor darbe...
    Herkeste silah var, ne bekliyorsun hocam, arada zenciler kaldırırsa işte olay kopar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Herkeste silah var, ne bekliyorsun hocam, arada zenciler kaldırırsa işte olay kopar
    Abi ben bu seçimin normal bir şekilde bitmesini mümkün görmüyorum. Darbe olmazsa iç savaş çıkar. Seçim sonuçları %50'ye %50. Adaylardan biri seçilse ne olacak? Abd bitmiş, tükenmiş. Abd'nin kurtulabilmesinin tek yolu var, 100 milyon göçmen, yaşlısı, emeklisi diyelim ki, bir kaç ayda hakkın rahmetine kavuşur, işte Abd o zaman kurtulur. Bu işi o tarafa götürüyorlar.
    Abd'de yaşayan Türkler, bir an önce, hızla Kanada'ya gitsinler. Şuan bile Kanada'da olmaları lazımdı.
    Türkiye'de göçmenlerin oy kullandığını ve seçim sonuçlarını göçmenlerin belirlediğini ve diyelim ki DEM'e oy verdiklerini ve seçimi de DEM'in kazandığını düşünün. İşte Abd tam da böyle bir durumda. Trump Reisi destekleyenler, bizdekilerden çok daha sert, tepeden tırnağına ağır silahlarla donanmış, Abd ülkücüleridir.
    @erefefik

5. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    AH AKILSIZ AKILDANELER! Bunlar her zaman sorun kaynağıdır. Çözüm üretmek yerine, bulanık suda balık avlamak peşindeler. "Kontrollü bunalım stratejisi" dedikleri ORDO AB CHAO'dur. "Ordo Ab Chao" "Kaos'tan doğan düzen" demektir. Bu Şeytani bir tuzaktır. Kötülükten iyilik çıkmaz. Kötülük iyiliğin yokluğudur, Karanlık aydınlığın yokluğudur. "Karanlığın en koyu anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır." böyle deyince de, bırakalım inceldiği yerden kopsun diyorlar. ABD buraya gidiyor. Ankara da "Küçük Amerika" olarak aynı yolda mı yoksa?. Ya "Kaos cini" şişeden kaçar, kaos bombası elinizde patlarsa! "Kaos cini" geri dönerse kendini kullanan efendisini yer. BİRİLERİ YERYÜZÜNDE BİR CENNET VADEDERKEN, YERYÜZÜNÜ CEHENNEME ÇEVİRECEK BU GİDİŞLE.
    Abdurman abinin kulağına, birileri bir şeyler üflemiş. Sanki önceden hazırlanmış mesajlar atıyor. Böyle imla kurallarına uygun mesaj atmaz ki?
    @erefefik

6. T24
    @t24comtr
    ❗Bahçeli'den Erdoğan'ın adaylığı için Anayasa değişikliği sinyali

📌 Devlette devamlılık, siyasette istikrar için Erdoğan bize göre tek seçenektir

📌 Terör ve enflasyon biterse Sayın Erdoğan'ın bir kez daha seçilmesi doğal ve doğru değil mi?
    İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Değil
    Hiç kimse 10 yıldan fazla ülke yönetememeli
    Dünyanın hiç bir medeni ülkesinde bu yok
    Zaten 20 seneden fazladır kendisi yönetiyor
    Artık, gençlere yol verin

Hukuk, eğitim, ahlak, ekonomi her yerden irin akıyor
    Para için bebekler öldürülüyor bu ülkede, dahası yok
    Yönetemiyorsunuz
    Bu kafayla enflasyon da bitmez, terör de bitmez.

Gani Müjde
    @GaniMujde
    ·
    4s
    Daha iyi bir fikrim var. Bundan sonra belediye başkanı değil kayyum seçelim. Üç kayyumu aday yapsınlar vatandaş birini seçsin.
    @erefefik

7. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    33d
    Bence Özgür Özel, Abdullah Öcalan ve Devlet Bahçeli TTB ye kayıt yaptırsınlar. Açıklama tek ağızdan yapılsın. Kurumsal.
    @erefefik

8. ABD ilk sandık sonuçları, 6 kişi oy kullandı, Dixville Notch kasabası:

Trump: 3
    Harris : 3
    @erefefik

Sayfa 2012/2208 İlkİlk ... 1012151219121962200220102011201220132014202220622112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •