Sayfa 540/584 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Akşam ben net kar olark bişey beklemiyorum. Onu borç ödemesi yatırım falan diye bişekilde hiç ederler. Mühim olan gelirlerini katlamaya başlamış mı. Bürüt karı artıyor mu.. devletin yönettiği hiçbir hisseden net kar beklemeyin.diğer beklentiler olmasa kar be temettü için devlet kağıdı kolay kolay almam.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Akşam ben net kar olark bişey beklemiyorum. Onu borç ödemesi yatırım falan diye bişekilde hiç ederler. Mühim olan gelirlerini katlamaya başlamış mı. Bürüt karı artıyor mu.. devletin yönettiği hiçbir hisseden net kar beklemeyin.diğer beklentiler olmasa kar be temettü için devlet kağıdı kolay kolay almam.
    Patron hisselerinde kötü bilançoları makyajlar iyi gösterirler ya da iyi bilançoyu borça harca gitmiş gibi yapıp kötü gösterebilir.
    Benim için temel kriterler; her çeyrek satışların artması, nakit akışı nın güçlü olması durumunda bir hisse bir şekilde düşe kalka ederine, değerine gider..

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Patron hisselerinde kötü bilançoları makyajlar iyi gösterirler ya da iyi bilançoyu borça harca gitmiş gibi yapıp kötü gösterebilir.
    Benim için temel kriterler; her çeyrek satışların artması, nakit akışı nın güçlü olması durumunda bir hisse bir şekilde düşe kalka ederine, değerine gider..
    Seneye her çeyrek 100 milyar geliri oşsa yıllık 400-500 milyar geliri olsa gayet normal. Ve hortumlanmasa yarısı net kar olur bu şirkette. Tek kötü yanı yönetim bu şirketin. Bakalım bu çeyrek ne kadar geliri olacak...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

4. Ben de genelde hasılat, brüt kar ve favök'e bakarım ama piyasa hep net kara bakıyor, umarım çok saçmalamaz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ben de genelde hasılat, brüt kar ve favök'e bakarım ama piyasa hep net kara bakıyor, umarım çok saçmalamaz.
    Favök te, kardan vergi ve amortisman düşüldüğü için yanıltabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Seneye her çeyrek 100 milyar geliri oşsa yıllık 400-500 milyar geliri olsa gayet normal. Ve hortumlanmasa yarısı net kar olur bu şirkette. Tek kötü yanı yönetim bu şirketin. Bakalım bu çeyrek ne kadar geliri olacak...
    Bence şirketin 2 sıkıntısı vardı.
    - Enflasyon altı zam yaparak TL kazanıp, sürekli artan döviz le yatırım yapıyordu. ( bu durum son 1 yıldır çözüldü)
    -Genel yönetim giderleri hala yüksek (bu durum düzelirse net kar inanılmaz artar)

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Favök te, kardan vergi ve amortisman düşüldüğü için yanıltabilir.
    Bir de enflasyon zımbırtısı çıktıktan sonra tahmin ve değerlendirme yapmak da zorlaştı ama hasılat ve brüt kar fikir verir, 1 saat sonra görürüz artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

bir teknik analiz yapmam gerekirse,

elimde havlu ile bekliyorum...
    46.12 altında kalırsa hakem sayı saymaya başlayabilir
    acilen 46.94 üzerine çıkıp puan almalı...
    maçı alması için 48.46 üzerine çıkmalı...

bizim boksör hangisi mi ???

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 540/584 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •