Originally Posted by
Patrick Bateman
Alamadıığğk zamanında alamadıığk
3 kere 859,5 a değdirdiler daha napsınlardı acaba :D (ironiyi anladım.Tabi ema 200 sma 200 korelasyonu dip bulmada işaret fişeği her zaman tutmuyor ama başarı oranı yüzde 50 üstünde, tepeleri bulamz ona ayrı bir yerden bakmak gerek)

Originally Posted by
logologo
eyvallah müzmin uzun vadeciyim Fordda kısa pek bakmam aslında sadece bilanço öncesi teknik her zman önden gittiği için bilançoYA DAİR İPUCU OLABİLİR DİYE BİLANÇOYA dair ipuçlarını teknikte arıyorum :D
PEK güvenilir gelmedi diye kaldırdım, ama
sadece dip bulmada ve
bazı şartlar dahilinde etkili gibi elbette tepeler için bir şey diyemem, ALMA ile tepelere bir bakamak lazım aslında :D NEYSE konusu geçti diye kaldırdığım postu yeniden ekliyorum. başka hişsselerde de bakılabilir durum ne diye kontrol edilebilir
Her zaman oluyor diyemem ama derin düzeltme diplerinde uzun vadeli ortalamalrında alttaki siyah çizgi MA 200 ün alttaki mavi çizgi EMA 200 ün üstünde kalması durumlarında son bir düzeltme yapıp gitmiş son bir düzeltme yapabilir de yapmayabilirde ama panik olmamak gerek bilanço da desteklerse neden olmasın yatrıım tavsiyesi değildir
SON DURUM
GEÇMİŞ

Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri