Sayfa 567/1000 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    "Israrla long" diyenler arasında saydığın adamlardan birinin ifadesi pek öyle değildi ama...
    Bilmukabele üstadım.
    KısaVade adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Sen Veyron a bak gene oo pardon sizin yani sen ve çıtak dayu ekou Porsche ekolu ..

76322

https://www.youtube.com/watch?v=Fqkf3VLOBoE
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    tidebringer adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

İyi hafta sonları

Ayrı yazılır
    Beni de aynı sebepden dolayı uyarmıştınız.(teşekkür)
    Uyarınıza konu olan hatayı ben de yapıp duruyorum.

https://www.youtube.com/shorts/weCoEvP0N_s
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Muhasebe açısından grup şirketleri eğer vergi ödemeyecekse bir şirketinin ödeyeceği vergi yerine zarar eden şirketin zararını azaltabilir. Bir birlerine fatura hizmet bedeli geçirebilir çok rahatlıkla. Hem bu yüksek enflasyon da vergi ödemeyip nakti dikkatli kullanmış olur. Google den bilanço için kar ya da zarar nasıl yazdırılır bunun detaylı açıklaması vat. Bir çok bilanço da anormal kalemler var. Mesela Ülker Grubu şirketleri adam hem faiz ödemiş hem devasa pazarlama reklam gideri. Böylece zarar ediyorlar. Bizim ve şok da var bu. Bir gün patron isterse devasa karlar ortaya çıkar

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Beni de aynı sebepden dolayı uyarmıştınız.(teşekkür)
    Uyarınıza konu olan hatayı ben de yapıp duruyorum.

https://www.youtube.com/shorts/weCoEvP0N_s
    pisyedili01 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Biz Cumhuriyete doğmuş insanlarız. Bazı şeyler zamanla anlaşılıyor.

Nam-ı hesabıma:
    Kendi dinimin kitabını, indirildiği dilde okur-anlarım Elhamdülillah.
    Kimsenin de yorumuna ihtiyacım yok.

Allah bana akıl vermiş.
    -"Oku" demiş. Okurum.

Ömrümün 3x yılı;
    -Askeri darbelere,
    -İnanca ve başörtüsüne baskıya karşı olmakla geçti.

Allah ömür verirse;
    30 sene de "mini eteklilerin, içenlerin" özgürlüğünü savunarak geçiririm.
    Meselenin inanç, özgürlük vb. değil, "gücü eline geçirmek" olduğunu, geç de olsa anladık "hamd-ü senalar olsun".

Bazı şeyler zamanla, her şey de - maalesef- zaman bittikten sonra anlaşılır KısaVade Bey...

Asr suresinin mealini de burada hatırlatmakta fayda var diye düşünüyürum...

"Asra yemin olsun ki, İnsan mutlaka ziyandadır. Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır
    İnsanlar, “İnandık” demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı zannederler?
    Ankebut-2

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    "Israrla long" diyenler arasında saydığın adamlardan birinin ifadesi pek öyle değildi ama...
    Bilmukabele üstadım.
    Bende o yüzden diyorum, sözlü ifade geçerli olmuyor, anında gıvırtırlar, o yüzden
    Yazılı ifade alınmalı

Bu arada alemin kralı gelmiş, mertabim hoşgeldin yaw napıyon arada kayboluyon, çok özletme kendini
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    KısaVade adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Sen Veyron a bak gene oo pardon sizin yani sen ve çıtak dayu ekou Porsche ekolu ..

76322

https://www.youtube.com/watch?v=Fqkf3VLOBoE
    Ağabey...
    Coin'ci olduğum doğrudur... Lakin Bitcoin'le işim yok.

O kamu hizmeti, teknik eğitim(kendimiz için) kapsamında grafik irdeleme mevzu...
    Biz COIN(Coinbase)'ciyiz.
    Çekecem aküsüz Porsche'u yakında senin Veyron'un yanına

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by enayada Yazıyı Oku
    Bazı şeyler zamanla, her şey de - maalesef- zaman bittikten sonra anlaşılır Kısavade Bey...

Asr suresinin mealini de burada hatırlatmakta fayda var diye düşünüyürum...

"Asra yemin olsun ki, İnsan mutlaka ziyandadır. Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır

enayada adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz

Sen nerdesin abi ya ? Trabzon hurmaları marketde gördükce , kendi kendime "pisyedili git enayada'nın tarlasına toplayabildiğin kadar topla" diyorum.

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 567/1000 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •