İsmail bey, Müdürümüz, Perşembe saat 14:00 te Bloomberg TV'ye çıkacakmış, güzel haberler verir inşallah
Ciro guzel bence bilanco fena degil birde arsa almislar elektrik satis amacli Ges kuracaklarmis hic Kap falan hatirlamiyorum bu yonde. Bu da baska hikaye olur bize. Metal kaplama kalite kontrol ivir zivir iste devam ediyormus. Calisan sayisi her ceyrek 3-5 artiyor. Beyaz esya sektorunde eylul fena gecmis ama sirket artik bir ataga gecmeli oyle al gulum ver gülüm fazla vakti kalmadi 1 eurya hareket basladi bence...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şirketler kar yapmayı unuttu..
Bu yatırım Gediz Plastik tarafındaki "Beyaz Eşya ve Otomotiv sektörüne yönelik parça imalatı" yatırımı...Yatırımla ilgili detaylı analizlerim aşağıda...Yukarıdaki alıntıda geçen "dijital dönüşüm" ibaresi gayet seksi duruyor...3.Geçici Vergi Dönemine ilişkin Geçici Vergi Matrahının 33.897.221,80-TL’lik kısmı Kurumlar Vergisi Kanununun 32/A-İndirimli Kurumlar Vergisi uygulamasına tabi olup, ilgili dönemde 518430 Numaralı Yatırım Teşvik Belgesi ile yapılan yatırımlara ilişkin %4,8 Kurumlar Vergisi uygulanmıştır.
Yine yatırım teşvik belgemizde bulunan dijital dönüşüme yönelik üretim takip ve tasarım yazılımları konusunda alımlar gerçekleştirilmiş, uyarlama süreçleri devam etmektedir. Teşvik kapsamındaki diğer makine ve teçhizatlarının da ön incelemesi, regülasyon araştırmaları devam etmektedir.
Faaliyet Raporu Sh.16Hadi hayırlısı...Olacak sankim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6198552
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yaz döneminde milyon lotlara çıkan city yabancı bugün 100 binlere kadar indi.
hayra alamettir inşallah.
2024/6 = 148.5 m ciro /// 2024/9 = 195.7 m ciro yukarida gecen ay yazdigim rakamlari vurmusum gene gol olmus.160 m yurtici satis 45.1 yurtdisi satisi gerceklesmis ( bu rakamlar iadeler haric ). En basindan beri soyledigimiz rakamlara ulastik bu bilancodan sonra bu sirketin gorecegi en dusuk ciro rakam senelik bazda 800 m bandidir ki ben bunun yalan oldugunu dusunuyorum bence daha fazla. Bilancodaki kalemlerle faailyet raporundaki kalemler birbirinden farkli. gediz plastik muazzam isler yapmaya devam ediyor. sirketin esas faaliyet kari yuzde 40 bandina dayanmis. Kalem oyunlari ile buralara kadar getirdiler. 1.1 milyar kaynak 865 ozsemaye ve 900 m piyasa degeri. sirket bu haliyle 542 m ciroya 126 m esas faaliyet kari elde etmis buda yaklasik yuzde 23 luk bi rakam. Artik kalem oyunlarida , finansallarda dayanamayacak. Faizlerin dustugu ortamda muazzam olacak. ilerleyen donemlerde senelik 200 300 m net karlar konusulacak. sirket 3 senede kendi piyasa degeri kadar kar elde edecek ve bu kagit burda duracak ? YTD.
Yer İmleri