Sayfa 857/882 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. gedzadan söz açılmış iken ben de geçmişte o hisseyi 1,5 yıl taşıdığımı söylemek istiyorum..yatırımcı ilişkileri sorumlusu o vakit hüseyin denilen çakalın biriydi...hiç bir bilgi vermezdi..bazen bu kişi robot mu diye düşünüyordum..o hissede thckalav denilen tahtacı ile inatlaşmıştık...1,5 yıl sonunda %10 kar yaparak hisseyi satmak zorunda kalmıştım..çok kötü bir deneyim ve tecrübe olmuştu...sonrasında çok şükür gesan gibi bir cevhere rast gelmiştim de geçmiş yılların öcünü fazlası ile almıştım...

kötü patron ve kötü tahtacı bir olunca ky nın ümüğünü sıkıyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bende halen var az bir miktar...Sırf Hüseyin'e kıllık olsun diye tutuyorum...Hüseyin aynı Hüseyin, hangi yatırım hangi teşvik belgesinde bilmiyor, sanırsın ki Koç grubu Yİ, hani onlarca şirket var hepsine hakim değilim gibisine...Bakkal cirosu kadar şirket oysa ki ?!
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. hüseyin tanıdığım en kötü yatırımcı ilişkileridir..onun yerine yapay zekalı bir robot koysalar ve size hiç bilgi veremeyiz sözünü söyletseler daha iyi...bari boş yere maaş vermemiş olurlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Valla bunların da aşağı kalır tarafı yok keko...Borsa tarihinde "şirketlerden birini bilançoya dahil etmeyi unutma" olayına şahsen ilk defa rastladım...Rezaletten öte bir şey...Japonya'da felan olsa yöneticiler direkt harakiri yaparlardı...Ha, bunun hesabını her yerde soracağım o ayrı...Gerekirse dava açacağım, şu SPK'dan bir cevap gelsin bakalım...Hiç bir sonuç elde edemeyeceğimden de adım gibi eminim ama olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Valla bunların da aşağı kalır tarafı yok keko...Borsa tarihinde "şirketlerden birini bilançoya dahil etmeyi unutma" olayına şahsen ilk defa rastladım...Rezaletten öte bir şey...Japonya'da felan olsa yöneticiler direkt harakiri yaparlardı...Ha, bunun hesabını her yerde soracağım o ayrı...Gerekirse dava açacağım, şu SPK'dan bir cevap gelsin bakalım...Hiç bir sonuç elde edemeyeceğimden de adım gibi eminim ama olsun...
    balık baştan kokunca yapacak bir şey yok...kimi kime şikayet edeceksin ?? benim umudum yok bu şikayetlerden...ülkemizde mafya ,adam kayırma, rüşvet ,mala çökme artık aleni yapılmaya başlandı...böyle bir ortamdan olumlu bir şey çıkmaz...artık kaderimiz ile başbaşayız...

6. ben biraz da kaderci bir anlayışa sahibim...ilk hastanede işe girdiğimde tıbbı sekreter idim...bir iki hafta o brimde çalıştıktan sonra beni başka bir brime verdiler...ilk önceleri bu değişikliğe çok içerlenmiş ve küsmüştüm ama sonra da belki de bu benim için daha hayırlıdır diye düşündüm...gerçekten de çok daha hayırlı oldu bana...geldiğim yeni brimde bol bol da kendime zaman yarattım...o zamanda borsa konusunda kendimi yetiştirdim...çok şükür bu sayede de çok kazandım...benim bile hayalime gelmeyen miktarları kazandım...

o yüzden de bazen şer gibi görünen şeyler bizim için hayırlı olabiliyor...bazen de hayırlı gibi görünen şeyler bize şer oluveriyor...o yüzden de ben her zaman umut var olmayı öğrendim...hiç bir zaman ALLAH tan umudumu kesmedim...berkosanda yaşananlar geçmişte yaşadıklarımın yanında bir hiç...

7. Mesela, bu son gönderdikleri hesap da yanlış...BRKSN'ın dolaylı olarak payı artmışsa diğer 2 ortağın da payı artmış demektir...Çünkü şirket hariçten bir satın alma yapmış...Esasen Berkosan Balkans'ın o şirketteki payı (yanlış hesaplamadıysam) % 3 civarı yani...Velhasıl adamlarda matematik yok resmen...Umarım İspanya & Sırbistan rakamlarını bir yerlerinden sallamıyorlardır...Kim gidecek oralara da kim uğraşacak...Hiç kimse ?!..Zaten kurcalamasaydık İspanya rakamlarını bile göndermeyeceklermiş demek ki...İnanılmaz...

8. Son bir kaç günkü hacimleri gönül isterdi ki hissenin artıya geçmiş olduğu ortamda yapmış olsun.

Sayfa 857/882 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •