Sayfa 87/100 İlkİlk ... 3777858687888997 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 689 - 696 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

*Gediz Ambalaj/Özdoğan: Enflasyon muhasebesiyle kâr ve ciromuzda değişim olmadı- Bloomberg
    *Gediz Ambalaj Genel Müdürü İsmail Hakkı Özdoğan: Ambalaj sektörü değil dayanıklı tüketime paralel hareket ediyoruz- Bloomberg
    *Gediz Ambalaj/Özdoğan: İtalya pazarıyla ilgili çalışmalarla ihracatın payını artıracağız- Bloomberg
    *Gediz Ambalaj/Özdoğan: Güneş enerjisi yatırımı için yeni arazi alımı gerçekleştirdik- Bloomberg
    *Gediz Ambalaj/Özdoğan: Faiz indiriken de geç kalmamalıyız, Ocak'ta 50 BP olabilir- Bloomberg

2. Ben en çok müşterilerimize destek olmak için uygun vadeli krediler kullandık lafına takıldım.

3.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Ben en çok müşterilerimize destek olmak için uygun vadeli krediler kullandık lafına takıldım.
    Tahsilat sorunu gibi bir şey mi algıladın ? Dipnotlarda bu tarz bir şeye rastlamadım; ticari borçları kapatmak için kasadaki nakit yerine kredi kullanmışlar, muhtemelen bundan bahsediyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tahsilat sorunu gibi bir şey mi algıladın ? Dipnotlarda bu tarz bir şeye rastlamadım; ticari borçları kapatmak için kasadaki nakit yerine kredi kullanmışlar, muhtemelen bundan bahsediyor...
    Yanlış anlamadı isem tedarikçi demedi müşteri dedi dolayısı ile ticari borcu kapatma olamaz. Ama bilançoda ticari borçlar da düşmüş. Bunu uluorta söylediğine göre sizin dediğiniz olabilir aksi durum epey sıkıntılı olur.

5. Bu rezil ekopolitik ortamda her şeyi beklerim...Şaşırmam da ancak GEDZA'nın müşterileri belli SISE, ARCLK vs...İsmailciğim tedarikçinin ne demek olduğunu bilmiyordur öylesine müşteri demiştir, geçen de yazmıştım çap bu kadar çünkü, idare edeceğiz...6 aydır metal kaplama makinesinin güvenlik testlerini tamamlayamadılar, sanırsın ki NASA uydu fırlatacak felan...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Yine yanıltmadı, en ufak bir endeks gevşemesinde indirir şalvarı bunlar.
    Sürüyle hisse tarihi zarar getirmesine rağmen uçuşa geçti, bizim kansızlar al gülüm ver gülüm top çevirme devam.

7. Inat oldu demistik , kumbara yaptik , corba 1000 lira olmus bunlar ne yapiyor..

Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Inat oldu demistik , kumbara yaptik , corba 1000 lira olmus bunlar ne yapiyor..
    3 lotla 1 paket sigara alinmiyor

Sayfa 87/100 İlkİlk ... 3777858687888997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •